Iskolai Karácsonyi vásár (beszélgetés)
Köszönöm ,nagyon jó ötleteket kaptam!Decoupage, szalvétatechnikát választottam nagyon szép képek
lettek,ma vittem az iskolába:)
... tegnap kaptam egy linket... nanáá, hogy kitöröltem... tehát majdnem nem tudtam megmutatni, amiről írni akarok (ilyen értelmesen, ahogy elkezdtem) ... :DDDD ... szóval nem írom... kukk ide (szerintem tökéletes karácsonyi vásárra, és roppant egyszerű):
.. celofánba, valami klassz díszítéssel... cuppp... remek ötlet... szinte sajnálom, hogy nem az enyém. :)))
Annyi mindent lehetne....de én meg hogy győzzem meg ezeket a begyepesedett szülőket, hogy ez jó buli lenne, meg pénz is jönne belőle a sulinak.
Úgyis azért sírnak, hogy nincs pénz és ezért pl. a gyerekek mikulás-ünnepségéhez sem járulnak hozzá....pedig az ő gyerekeiknek lesz. :((...persze "családi-szilvesztert", azt kell szervezni.....onnan aztán délután a gyerkőcök haza...ők meg dajdajoznak ezerrel! Mindent gyerekekért!! Hajrá! :((...bocsi, csak nagyon ki vagyok akadva!
Én is csak mostanában kezdtem szabásminta alapján dolgozni....eddig én is öntörvényű voltam! :))
Na, pl. ilyesmit is lehetne egy ilyen karácsonyi vásárra csinálni....meg dekupázsolt dobozkákat, meg képeket...hasonlókat. Csak, hogy ne offoljuk teljesen a témát. :)))))))))
Oóóó, szabásminta itt nekem sincs... bóklászom majd, hátha belefutok.... de két 2 db-ból álló fenyőfa.... rendesen összevarrva, alul hagysz helyet a töméshez... a két kétrétegű fenyőfát egymásra rakod, középen egy egyenes mentén összevarrod, így ott a négy negyed fád, amiket alulról kitömsz... és bummm... megálllll! :DDD
Érted? :)
Oldalt tömtem őket, mert úgy írta a leírás, de szerintem is jobb hátulról.
Én meg most pont olyan térbelit szeretnék csinálni, csak ahhoz ninncs se leírásom, se szabásmintám, csak egy fényképem. :(
Középről tömöd a "csillagokat"... cóval körbevarrod, és középre csinálsz hasítékot a töméshez? ...végülis ott van takarásban... gondolom... :)
Azt a másik térbelit.... tudod melyiket, ami úgy négyfelé áll :)) ... azt csináltam tavaly és tavalyelőtt sorozatgyártásban, de az már uncsi kicsit, azért szeretném ezt a másikat. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt?
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.
- 11 éves kisfiúnak mit vásároltok karácsonyra?
- Hol lehet szép karácsonyi terítőket vásárolni?
- Mennyi eurót vigyen egy gyerek a bécsi karácsonyi vásárba?