Írisz diagnosztika (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Írisz diagnosztika
Sziasztok!
Ajánlana nekem valaki jó iriszdiagnosztát Budapesten? Túl nagy a választék, egyedül nem tudok dönteni.
Van valami belső szervi bajom, szeretném tudni mi is az.
Nekem is :'(
Írj, hogy mit mond, érdekel.
Kételkedett....
Annyira hiányzik!!!
Én hétfőn megyek Íriszdiagnosztikára....
Biztos ki lehet írni!
Ormos intézetben kb. 7-8 éve és akkor volt 3000 Ft.most biztos a kétszerese
szia!
engem is érdekelne, meg tudnád írni?
Köszönöm!
Szia!
Én voltam Írisz diagnosztikán és amit ott mondtak az mind bejött.Hihetetlen de így volt én sem hittem benne
Sziasztok !
Először is nem kontárhoz kell elmenni, hanem igazi diagnosztához. Én már kétszer voltam, először egy orosz /ukrán/ -nál jártam. Az elmúlt betegségeimet és a jelen betegségemet is eltalálta. Másodszor egy meghirdetett ingyenes vizsgálatra mentem el, Ő lefényképezte a szemet, és igenis jó diganozist adott. Ismerősökkel mentem, és mindenki ezt szürte le. Tehát érdeklődni kell ismerősöktől ki volt már ilyenen és biztos segítségetekre lesznek. Igenis minden
a szemben megtalálható a kezünk a lábunk, a beleink stb. Csak ajánlani tudom. Én jobban hiszek nekik mind a pénzsóvár orvosoknak /tisztelet a kivételeknek/.
Kornélia
Sziasztok!
Szegeden, a József Attila sgt-on működő Bioklinikával és az ottani íriszdiagnosztikával kapcsolatban lennék tapasztalatokra kíváncsi.
Aki járt már ott, mesélhetne!
én is itt voltam, kb. 5 éve, egy orosz nőnél, és bár elvből elutasítok minden általam humbugnak tartott, a hagyományostól eltérő gyógymódot (a hagyományosban sem hiszek igazán, de az más kérdés), kipróbáltam, önmagam meg mások megnyugtatására
meglepően találó dolgokat mondott a nő, az alapbetegségemtől teljesen független, de igaz dolgokat (sokra persze nem mentem vele, de valóban azokkal a területekkel voltak és vannak problémáim, amiket felsorolt)
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Amikor végstádiumú rákot diagnosztizáltak, a sugárkezelés még használ valamit?
- Helyes-e ha az időskorú beteg, nem tudja mit diagnosztizáltak nála?