IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek? (tudásbázis kérdés)
Nekem is magas volt a cukrom, igaz a terhelt, az inzulinom is az egekben volt és volt is egy üres petezsákom ami miatt missed ab lett a vége. Most pedig egy 3,5 hónapos kislány anyukája vagyok.
kb 8 hónap alatt raktam helyre az értékeimet, illetve feleztem meg a kezdetihez képest. Minimális túlsúlyom volt csak!
Ahhoz képest...
Anno ez egy márciusi vv eredménye volt. A doki mondta, hogy várjunk hátha magától helyre áll és csak megborult a szervezetem (előtte volt egy missed ab műtétem). És aztán augusztustól kezdtük gyógyszeresen kezelni.
Ha megkapod a megfelelő gyógyszert utána könnyebben fognak lemenni az értékeid is szerintem!!!
Diétás tanácsadáson én nem voltam, nekem itt a hoxán segítettek a lányok és szépen sikerült is tartanom a diétát!
Ezek voltak az értékeim:
Cukor:
0p 5,8
60p 7,9
120p 6,1
Inzulin:
0p 9,81
60p 109,30
120p 60,09
Szerinted ha kihanyom a teljes kiörlesü kenyeret, es csak a felbarna marad meg bennem, hogy tudnam tartani? Vagy egyek 3 orankent, megis hogyan ha mar 2 ora utan emelygek es muszaj bekapnom par falatot? Eszek össze-vissza es ugy ahogy eppen tudok, mert vagy ez vagy ehen maradok.
"Tartani kell es kesz" Hat ezzel sokat segitettel!
:)
Igenis. Mit fognak ott csinálni velem? Újból vv?
Ha pesti vagy Neked is azt tudom mondani, h urány a Mensmentis, Breyer Helga. Ha nem keress egy jó endokrinokógust!
Ezzel nem szabad játszadozni!!!
Nekem a nőgyógyim írta fel (dr. Papp Csaba - Bp.). Túlsúly? Mikor elkezdtem 65 kg voltam, ma reggel 60,3kg. 160 cm vagyok egyébként.
Tudom, hogy keresnem kéne egy endodokit. Csak van aki szerint tök felesleges...
Én mondjuk elég kevésnek tartom a gyógyszeredet. Kihez jársz dokihoz?
Súlyfelesleged van?
Nyugi én ennyire kb. januártól - szeptemberig vittem le, én dupla ilyen rosszról indultam.
Ha azóta sportolsz, diétázol, mióta megtudtad, akkor már biztosan javultak. Gyógyszert mennyit kapsz rá?
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Mit reggeliztél?
- Vajaskenyeret reggeliztem és ez jótékonyan hatott a gondolataimra.
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!