Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?! (tudásbázis kérdés)
:)
Na, a miénk sincs kitiltva a lakásból, csak az ágyak egy szinttel feljebb vannak, ő meg tériszonyos :)
Hát, a miénk "hülye" hetekig :)
Szökik, éjszaka vonyítva hívja a fiúkat...
Persze, ez csak az első tüzelés tapasztalata.
Mi szabadon hagyjuk, nem bugyizunk, mert leszedi és szétszaggatja. Ő takarít maga után, ahogy csak tud, de persze folyamatosan készenlétben a felmosóvödör, mert szükség van rá...
Enyém is olyan fáradtnak tűnik:(
mennem kell.köszi h írtál.:)
sya
szegényke :)
A miénk elég sokat fut, de amikor tüzelt, nagyon lusta volt :)
Fogggalmam nincs!:) (ezért tettem mögé kérdőjelet):)
Mjad holnap,ma már nem mert nincs rá energiám utána olvasok még neten vagy ha nem találok semmit,akkor felhivom az állatorvost.
Mi is úgy vettük (vagyis bnőm) úgy vette észre hogy megvan nagyobbodva a cicije,én is láttam,de nem tudtamm miért,ő kapásból rávágta,hogy állvemhes....és így is lett. :S
Kapott szurit,el kellett tőle venni a macikáit,hogy ne gyüjtse maga köré és sokat kellett futtatni.
Köszi :-)
Még én is fiatalnak gondoltam,de akarunk majd kicsiket mindenképpen,és köszi a tanácsot.:)
Nekünk első tüzelés után állvemhes is volt,ezt is probálnám majd a mostani tüzelés után kivédeni,ha lehet?!
Nem akarom,hogy megint szurit kapjon meg még ami vele jár.
Majd arra figyelj, ha akarsz kiskutyákat, hogy az először a kutyud 2-4 éves kora között legyen. Korábban még nem elég érett rá a szervezete, később meg nagyon megviseli az első szülés.
Amikor még nem vérzik, akkor is történhet baleset, meg utána is még kb. egy hétig. Így jön ki az egy hónap, nagyjából.
Eszébe se fog jutni amíg én ott vagyok!:))
Még nem kellenek kiskutyák.:)
Először nekem gyerekek, és utána neki kiskutyák.:)
Majd akkor közép időben én nem hagyom. :o)
Jó,hogy írtad,én azt hittem,hogy nem fogja hagyni.
Minket is megtalál boldog boldogtalan kutya.:) :S
Én is inkább leviszem 4x-5x ,de nem túl hosszú időre,meg nem is megyek el vele a világ végére,inkább csak itt körözök vele,nehogy baj legyen.
Lakásban van. Ő tüzelt már 1x februárba,csak akkor még sokat jártunk ki a kertünkbe és ott el volt engedve,mert szinte lehetetlen volt lelépnie.
Csak arra nem emlékeztem ,hogy azon kivül elengedtük-e!?De akkor valószínű,hogy nem.
Amúgy okos,mert már ma is találkoztunk sok fiu kutyával,és mentek volna "nyalogatni" ,de nem hagyta magát,morog.. meg ráül a lámabra. :)
Az erősen pórázos, és ha elég erős, akkor inkább az se, ha nem akarsz kiskutyákat.
Eltart kb. egy hónapig. Lakásban, vagy kertben van? Mert ha kertben, az sem biztonságos, igencsak hamar kiszagolják a fiúk, és leleményesen bejutnak a kertbe...
További ajánlott fórumok:
- A bank elengedheti, mérsékelheti a tartozást?
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Melyik vitamin(ok) elengedhetetlen(ek) az egészséges élethez?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Ha hotelban szeretnék dolgozni milyen területen tanuljak tovább? Melyik az a tantárgy, ami elengedhetetlen ehhez a szakmához?
- Terrorháza látogatást elengedhetetlennek tartod a gyereked életében?