Inzulinos cukorbetegek! (beszélgetés)
Szia!
Megoldódott a cukrod? Úgyértem helyreállt?:)
Szia! A fiam épp ezeket kapja, de neki sem állt be tőle a cukra...folyamatosan 15-22 között volt. A sok zöldség az alap az étkezésben és bizony nem a fehérliszt. sajnos nála sem tudom ezt megvalósítani, mert kamasz, lázad minden ellen. Viszont kikisérlezettem neki néhány dolgot, ami segít a cukrát beállítani. Ha érdekel, ezeket megosztom veled is...de szedni kell folyamatosan. A Hga1c-je 3 értéket javult, pedig össze-vissza eszik, cukrosat is és nem ad be mindig. Így is jók a cukrai, max. 12 beadás nélkül. Képzeld, ha betartaná?!
A Lantust mikor adod be? Esetleg azon is lehet változtatni. Ahogy neki javultak az értékei, úgy az étkezés előttit csökkentette, a Lantushoz ritkán nyúlt hozzá.
Sziasztok!
Hát már több lehetőségem nincs az inzulinfajtáknál,mert majdnem mindet kipróbáltam,sajnos.Maradt a Humalóg és a Lantus.Köszi a tippet,a neten majd irok egy diabos dokinak,hátha lesz valami jó tanácsa!Köszi a segitséget,esetleg,ha van valakinek valami tippe,hogy melyik étkezés előttit vagy a Lantus 24órásat emeljem,akkor megköszönném!Szép napot mindenkinek!:)
Értem:(
Én -szerencsére-nem vagyok cukros, de a családban volt.
Esetleg a neten orvos válaszol-rovatban rákérdezni? Nem a dokidban kételkedek, félre ne érts, csak ha nem úgy reagál a szervezeted, ahogy kéne... Meg azt tudom, hogy ilyenkor elég szigorú szabályok vannak, és ha nem hozza meg a kívánt eredményt... És tudod: több szem többet lát!:)
Az sok:S
Másik dokit nem keresnél fel a leleteiddel? csak kíváncsiságból, hogy az mit mondana!
További ajánlott fórumok:
- Terhességi cukorbetegség
- Terhességi cukorbetegség tapasztalatok
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Az inzulinos cukorbetegeket általában le szokták százalékolni?
- Inzulinos cukorbetegektől szeretnék kérdezni, tud valaki segíteni?
- Inzulinos cukorbetegnek hogyan sikerül és mitől lefogyni?