Internetről letöltött játékot hogyan tegyek fel telefonra, hogy ott tudjak játszani? (tudásbázis)
Huh, hát nekem u600-asom van... Ahhoz találtam neten magyar leírást...
d880-hoz azt írták, hogy csak wapról tölthető le játék, illetve találtam angol leírást is, de a fordításra nem vállalkozom (autodidakta módon tanulgatom)...
Szia.
Nekem is Samsung-om van.
Nekem samsung van, először egy kódot kellett beírni, utána engedte csak a játékot.
Milyen telefonod van?
Debbyy!
Én csak a SE készülékekre tudok neked jevaslatot adni! A letöltött játékot az egyebek (others) meppába mentsd el. Egyszer nyisd meg, majd bezárás után kijelölöd és áthelyezed a játékok mappába. Akinek SE készüléke van itt egy oldel, ahonnan teljesen ingyen lehet letölteni játékokat. Én már kipróbáltam és működik!!
Milyen mappába tegyem be,hogy ha a JAVA játékok mappa nem jelenik meg :S
Csak a zene jelenik meg,de onnan mit kezdjek vele,hogy használni tudjam?
valaki tudna segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Fel mernél-e tenni magadról egy éneklős videót az internetre?
- Te mit vásárolsz az internetről?
- Internet explorerünk van, letöltöttem a firefoxot de felül nem mutat semmit/a kis nyilakat meg a legtöbbször látogatott oldalakat, miért?
- Adóbevallás kitöltése az internetről - Letöltöttem a programot csak nem tudok elindulni, nem tudom hogyan kell folytatni?
- Microsoft Office Power Paint programmal szeretnék az internetről letöltött képeimre feliratot tenni.Hogy kell csinálni?Painttal nem sikerül
- Az Internetről letöltöttem egy filmet,de csak hang van és kép nincs. Mit tegyek?