Ínszalag szakadás, törés, állandó görcsök (beszélgetés)
már nincs gipszem de még mindig csak tanulok járni.
Remélem minél hamarabb megy majd a dolog.
Hétfőn már megyek melózni remélem nem lesz semmi baj.:)
Most voltam szerdán, de nem mondott semmit rá, csak azt hogy mozgassam:( hétfőn megyek gipszcserére vissza.
Lehet meg is röntgenezi, attól még tartok egy kicsit, remélem jól forrt össze a csont és nem lessz vele semmi baj.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ha eltörtem a lában (Középlábcsont Kislábujjnál), és eltéptem egy ínszalagom 4 hete, normális e, hogy már napok óta állandóan görcsöl a vádlim? Már régebben is ezt csinálta, de csak akkor, ha ráálltam, most szinte mindegy mit csinálok vele, mindig fáj. Iszom a kalciumot és a magnéziumot is, adom a szurit, néha borogatom, ahogy a doki mondta. Nem értem mi a baj az orvos csak annyit mondott, hogy mozgassam... De könyörgöm, gipszben van a lábam, hogy mozgathatnám. A térdem meg hiába hajlítgatom akkor is fáj, a vádlim nem tudom, mit tegyek, de már nem bírom. A fájdalomcsillapító már nem is hat. Kérlek, segítsetek, hátha tud valaki valami jó módszert erre a helyzetre. Köszönöm szépen a segítségetek.
További ajánlott fórumok:
- Kutya ínszalag műtét
- Gerinc részleges szakadása: mit javasoltok rá, ha az orvos semmit sem tesz?
- Plantar fasciitis avagy lúdtalp felnőttkorban, gyulladt ínszalaggal és letapadt izmokkal a vádlin
- Keresztszalag szakadás 6 évesen
- Részleges ínszalag szakadásom van. Unatkozom, beszélgetünk?
- Részleges inszalagszakadás totyogóknál