Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ínszalag szakadás, törés, állandó görcsök fórum

Ínszalag szakadás, törés, állandó görcsök (beszélgetés)

6. zsanna13 (válaszként erre: 5. - Robertoni)
2010. febr. 7. 10:37

már nincs gipszem de még mindig csak tanulok járni.

Remélem minél hamarabb megy majd a dolog.

Hétfőn már megyek melózni remélem nem lesz semmi baj.:)

2010. febr. 5. 12:45
Rendben van már a lábad? Vagy még mindig be van gipszelve?
4. zsanna13 (válaszként erre: 2. - Pemete)
2010. jan. 8. 19:33

Most voltam szerdán, de nem mondott semmit rá, csak azt hogy mozgassam:( hétfőn megyek gipszcserére vissza.

Lehet meg is röntgenezi, attól még tartok egy kicsit, remélem jól forrt össze a csont és nem lessz vele semmi baj.

2010. jan. 8. 19:26
akkor már járógipszed van valószínüleg. nekem is volt 2x is gipszben a lábam. iszonyú volt viszketett fájt égett mindenhol. a vádli szerintem a megeröltetö járástól van.
2010. jan. 8. 19:25
LEhet, hogy nem ártana visszamenni az orvoshoz, és megmondani neki, hogy mi a helyzet, nehogy nagyobb baj legyen.
2010. jan. 8. 19:20

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy ha eltörtem a lában (Középlábcsont Kislábujjnál), és eltéptem egy ínszalagom 4 hete, normális e, hogy már napok óta állandóan görcsöl a vádlim? Már régebben is ezt csinálta, de csak akkor, ha ráálltam, most szinte mindegy mit csinálok vele, mindig fáj. Iszom a kalciumot és a magnéziumot is, adom a szurit, néha borogatom, ahogy a doki mondta. Nem értem mi a baj az orvos csak annyit mondott, hogy mozgassam... De könyörgöm, gipszben van a lábam, hogy mozgathatnám. A térdem meg hiába hajlítgatom akkor is fáj, a vádlim nem tudom, mit tegyek, de már nem bírom. A fájdalomcsillapító már nem is hat. Kérlek, segítsetek, hátha tud valaki valami jó módszert erre a helyzetre. Köszönöm szépen a segítségetek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook