Inofolic volt már akinek a rendszeres ciklusát megkavarta? (beszélgetés)
Ismerettségi körömben lévőknél és nálam is lerövídítette a ciklust az első pár hónapban. Azt mondják, hogy csak annak rövidíti le, akinek eleve hosszabb ciklusai vannak. Ez nem igaz. Nekem a normál ciklust rövidítette le pár nappal. Ami azért volt rossz, mert bekavart a beültetés előtt. Aztán pár hónap múlva rendeződtek a dolgok.
Nem csak annak jó, akinek peteérési problémái vannak. Nyálkahártya vastagításra is szupi!
Úgy tudom ez csak étrend-kiegészítő, ami folsav hiányos állapotokra ajánlanak, hogy segítse esetleg a teherbe esést is, ha olyan gond van.
Biztos, hogy mellékhatás? Nem esetleg baba?
Mert különösebb mellékhatásokról én sem tudok.
Szia! Én iszom, de nekem pont az ellenkező problémám volt. Túl hosszúak (40 naposak) voltak a ciklusaim. Azt szépen rendezte és lerövidítette 30 napra, és lett rendes peteérésem is.
Te miért iszod? Szerintem csak akkor kell, ha van valami probléma.
Nekem segített már az első hónapban. Most ez a 3. ciklus, h iszom. Remélem a baba is összejön majd.
3 éve pontosan 28 napos a ciklusom.El kezdtem szedni a terméket és már 3 napja késik. Erről a mellékhatásról miért nem írnak? Ez a késés még a teherbeesést is akadályozhatja, hiszen megkavarja a dolgokat.
Nektek volt ilyen tapasztalatotok? Rendeződött? Hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?