Inkontinencia mütét menete (beszélgetés)
De ha a tornát választod, akkor ne vaktában próbálkozz, hanem menj el egy KIT tanfolyamra, ahol rendesen megtanítják Neked a gyakorlatokat és a végén kapsz egy gyakorlatsort, amit a Te tüneteid alapján, személy szerint Neked állít össze a tréner, mert ettől várható csak jelentős javulás.
Jobb, hogy nincs fent erről videó ..... pontosabban, ha lenne, nem sokan mennének bele a műtétbe utána.
Örülj neki, hogy nincs felvétel róla...
Nincs annál rosszabb, mint amikor megnézed, hogy mit fognak veled tenni.
Milyen panaszokat okoz a betegséged?
Leírod?
Én járok tornázni és minden órán 5-10 perc intim torna is van, amit persze otthon is lehet csinálni, illetve a torna tanárunk szokott teljes órában is tartani ilyet. Ő ezt hormon tornának hívja.
Én ennek ellenére első körben biztos, hogy az intimtornával kezdenék, mert sok esetben szükségtelenné teszi a műtétet, és csak akkor feküdnék kés alá, ha a legalább 3 hónapon át, napi rendszerességgel végzett, az én tüneteimnek megfelelően összeállított intimtorna nem segített.
A műtétek sikeressége sem 100%-os, és azt sem árt tudni, hogy az eredményük sem feltétlenül tartós, hisz az izom gyengülésével összefüggő problémák később újra jelentkeznek, ha nem tesz ellenük az ember semmit.
Sajnos nem tudok semmit a műtétről. A neten nem találtál semmit?
Sajnálom, hogy kell a műtét. Azt mondták, hogy mi okozza ezt a problémát?
További ajánlott fórumok:
- Mi a menete a MÁV Kórházban az egészségügyi küret műtétnek?
- Mi a menete az epekő eltávolításának endoszkóppal az epeútból, laparoszkóppal, műtéttel?
- Plasztikai műtét menete tb-re
- A SOTE-n mi a menete a mandulaműtétnek? Kap a beteg kórházi "köntöst" a műtét idejére? Hogy vannak ott a kórtermek? Kísérő várhat kint?
- Mi a véleményetek az inkontinencia kezdetekor használt betétről?
- Szemhéj alatti dermoid ciszta műtét menete csecsemőknél?