Informatikások!!! Segítség!!!! (beszélgetős fórum)
4. //Cicus//
2011. júl. 20. 16:59
Akkor ne foglalkozz vele :) Tölti az, meg jó hozzá, csak a gép szerint mégse :)
3. Fülemüle01
2011. júl. 20. 16:57
Mondjuk azt én is furcsáltam, hogy azt írja csatlakoztatva (nem töltődik), de mikor kikapcsoltam akkor meg úgy világít mint amikor tölt... nagyon érdekes. :)
2. //Cicus//
2011. júl. 20. 16:56
Szia! Nekem a rendes töltőnél is szokott ilyet kiírni, annál amit hozzá kaptam. Párom informatikus, én is mondtam neki, hogy ez van, azt mondta, ha tölt, akkor nem kell vele foglalkozni. :)
1. Fülemüle01
2011. júl. 20. 16:50
Sziasztok,
Dell Inspiron 1545 laptopom töltője elromlott. Rendeltek hozzá egy univerzális töltőt. A gép azt írja, hogy csatlakoztatva, de mégsem töltődik. Mi lehet a probléma???
További ajánlott fórumok:
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Gazdasági informatikus képzés. Érdemes belevágni? Olyanok véleményét várnám, akik otthon vannak a témában.
- Sziasztok! segítsetek, milyen szakmát érdemes választani mostanában? pl.: asztalos, informatikus, gépészt, stb ...
- Melyiket érdemes elvégezni? OKJ-s szak. Gazdasági informatikus vagy informatikai statisztikus és gazdasági tervező?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Tavaly előrehozott érettségit csináltam informatikából, és most be kell vinni a törzslapot, de nem találom. Ilyenkor mi a teendő?