Melyiket érdemes elvégezni? OKJ-s szak. Gazdasági informatikus vagy informatikai statisztikus és gazdasági tervező? (tudásbázis)
Még annyi hozzáfűznivalóm van, hogy még ha nagyon az elején vagy ezeknek jól gondold át.
Ezek nagyon szép tervek,de bármi közbejöhet közben.
Ne azért akarj egy okj-s szakmát elkezdeni,mert utána van támogatott állami képzés egyetemen,kérdés meddig?A levelezős szakok sorra fizetősek lesznek, ez a tendencia.
Levelezősnek lenni meg nem könnyű munka mellett, és bizony kitartás kell hozzá,és ha azt veszed akár 5,5 év, még ráhúznál előtte 2 évet?
Szerintem nem érdemes ezzel elpazarolni 2 évet, hiszen a egy bsc-s képzés 3,5 év,úgyhogy és az sem biztos, hogy a bsc elég szóval ha kell msc-s végzettség az még 2 év.
Ha egyetem mellett dolgozni akarsz, és azért akarod, keress olyan munkát amihez nem kell okj.
Úgyhogy én inkább egyetemre mennék.
További ajánlott fórumok:
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Gazdasági informatikus képzés. Érdemes belevágni? Olyanok véleményét várnám, akik otthon vannak a témában.
- Sziasztok! segítsetek, milyen szakmát érdemes választani mostanában? pl.: asztalos, informatikus, gépészt, stb ...
- Tud valaki Szolnokon jól fizető informatikusi állást?Hol érdemes keresnem?Interneten nem találok.
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Tavaly előrehozott érettségit csináltam informatikából, és most be kell vinni a törzslapot, de nem találom. Ilyenkor mi a teendő?