Indigó és Kristály gyerekek/felnőttek. Honnan lehet tudni, hogy valaki az? (tudásbázis)
Sziasztok,lehet hogy hulye kerdes, de mennyibe kerul az aurafotozas ??
Koszi :))
Isten útjai kifürkészhetetlenek. :)
Örüljetek egymásnak,szeressétek egymást és tanuljatok egymástól. Semmi sem történik véletlenül. :)
Áldás rátok! :)
Nekem van véleményem:)
Egy indigó és egy kristály gyerek a 4-ből, de lehet, hogy mint a 4? És én is.
Szép hetet!
Lassan egy éve nem szólt ehhez a fórumhoz senki.
Ma aura fotózáson voltam a kislányommal. Nem vérszerinti, szivszerinti. Egymást választottuk.
Ő teljesen idndigó, 2001-ben született. Én kék-indigó és 1962-es vagyok.
Tudtam, más vagyok mint a többiek, nem tudtam miért. A kislányom is más. Érezzük egymást. Ő mintha én lennék. Ha én szültem volnak, akkor sem lehetne jobban ÉN. Mintha egy személy lennénk.
Furcsa és hihetetlen volt számomra, hogy egy ember aki soha nem látott, semmit nem tud rólam/rólunk, mindent elmond. Az érzelmeimet és problémáimat is látta.
Mi a véleményetek? Van egyáltalán??,
Ebben szerintem az a trükk, hogy összemossuk a dolgokat. Leírnak egy csomó dolgot, ami igaz, összegyúrnak belőle valami mixet, adnak neki valami hangzatos nevet. Ezek után próbáld meg megkérdőjelezni. Hiszen minden igaz amit mondtak nem?
Attól hogy a víz hidrogén és oxigén atomokból áll, attól még se nem hidrogén, se nem oxigén. Ugyanúgy sem az oxigént sem a hidrogént nem hívhatjuk víznek. Sőt attól hogy a szappan a vízben oldódik, attól még nem víz, és így tovább...
Lényegében az indigó és kristályemberek is az aurájuk miatt kapták ezt a nevet. Előbbiek kb. 25 éve születtek le,utóbbiak az ezredforduló környékén. Mindegyikükre jellemző a spirituális érzékenység,intuíció és egyéb képességek,amik általában fokozatosan jönnek elő. Sok mindent bele lehet ebbe magyarázni,de nem érdemes. A cikk elég jól leírja. Aki meg nem hisz benne,annak üzenem,h ne higgyen,csak tapasztaljon.
Az meg,h honn an lehet tudni,aurafotó vagy látó ember sokat segíthet,de igazából a személyiségi jegyek azok,amik árulkodnak.
Így gondolom.
hát ez az, ha az ember maga sem biztos benne....
én nem piszkállak esküszöm, de ez messze áll a valóságtól. van aki kitalálta az emberek meg elhiszik. én is olvaastam erről, én butaságnak tartom
kicsit másképp látja a vlágot
máshogy gondolkodik dolgokról
jó emberismerő (inkább érzi,mint tudja, ki ajó)
küldetéstudata van
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- Két boltban sem kaptam kristálycukrot. Így kénytelen voltam...
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Mi a véleményetek a gyümölcscukorról?Valaki azt mondja jobban hízlal mint a kristálycukor.Igaz?
- Mik ill. kik az indigó és a kristálygyerek?