Japán Kristálygomba (beszélgetés)
Sziasztok,
aki esetleg még foglalkozik vele, szeretnék kérni, egy kis adag japán kristálygombát.
Sziasztok!
Japan kristaly gombat keresek, kezdo adagot, elore is koszonom.
1 hete kezdtem a tibeti gombabol keszult kefir fogyasztasat, mar kezd lassan szaporodni,hamarosan en is tudok adni belole.
Szia!
Ha van még kristálygombád, szívesen elfogadnék egy adagot. Budapesten merre vagy?
Üdv: Fodor Bernadett
Sziasztok!
Ha valaki szívesen adna a japán kristálygomba élő kulturát, kérlek szóljatok nekem. Hálával fogadom.
Elérhetőségem: munkaszk@gmail.com
KÖSZÖNÖM SZÉPEN előre is! :-)
Szia.
Már régóta keresem a kristálygombát és szeretném tudni neked van-e még?
Japán kristálygombát és Tibeti kefírgombát tudok adni!
Budapesten személyesen, vidékre postai úton!
Kedves Basztet!
Szeretnék érdeklődni, hogy tudnál-e még adni a kristáylgombábol. Nekem is volt, dé fél éve nincs, s akinek adtam, már mindenki ráunt. Most újra szeretnék. Bp-en hol lehetne átvenni?
Üdv.:
Tünde
Sziasztok,
Budapesten valaki tudna adni kristálygombát? Nagy szükségem lenne rá.
Köszönöm.
Sziasztok! :)
Japán kristálygombát szeretnék szerezni valamilyen úton-módon. Győrben lakom, de a budapesti átvételt is meg tudnám oldani, illetve a postai út sem kizárt. Jöhet privi, e-mail, ami jól esik.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretém megkérdezni, hogy tud-e valaki adni nekem vizes kristálygombát ??? Budapesten lakom a XXII. közel a Camponához, de elmegyek érte központi helyre, pld. Móricz Zs. körtér, Blaha, Ferenciek tere, de szerintem bárhova:-))) Bp. -en.
Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segitene, mivel az enyém sajnos mára "meghalt" és szeretném folytatni a 3. hónapos kurámat ami fontos számomra.
Email cimemre légyszives irj elérhetőséget: treecsik@gmail.com
Hello
Miskolcon lakom, és örülnék neki ha tudna nekem adni kristálygombát, mert a párom sceloris multipelex-ben szenved, és szeretnénk kipróbálni a kristálygombát.
További ajánlott fórumok:
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Pécsett vagy környékén van valakinek felesleges kristálygombája?
- Japán kristálygomba cukor helyett működik fruktózzal is?
- Japán kristálygombát gyerekeknek lehet adni?
- Ki tudja hogy Gyulán hol lehet Japán kristálygombát kapni?Kb. milyen áron van?