Immunotic gép működése hatékony? Járt már valaki kezelésre? (beszélgetés)
Pont fordítva van: jó a marketingje (felületes szemlélőnek), de nem hatásos.
Tulajdonképpen egy un. "biorezonanciás" készülékről van itt szó.
Egy bérleten én is nagyon gondolkozok, mert nekem is vannak fenntartásaim, + beteg vagyok és mégis tökéletes eredmény jött ki a mérésnél, más egészséges embernek meg rosszabb, de mondták, hogy rákos öreg bácsinak is jött már ki jó eredmény, csak így nem értem mi értelme van a mérésnek.
Viszont egy megbízható orvos ismerősöm ajánlotta, hogy egy közeli ismerőse látványosan gyógyult meg tőle. Talán egy bérletet még kibírok próbának. Elvégre legfontosabb az egészség, mi van ha csak rossz a marketingje de mégis hatásos.
A jogi nyilatkozat is érdekes:
Az Immunotic nem minősül orvostechnikai eszköznek. Nem célja a diagnózis, a kezelés, a gyógyítás
sem ember, sem pedig állat esetében. A szervezet működésébe nem avatkozik bele. Használat előtt
mindig konzultáljon orvosával! A készülék használata önkéntes. Az egyéni eredmények eltérőek
lehetnek. Az Immunotic célja csupán az, hogy támogassa a szervezet normális egyensúlyát.
Kérdés az, hogy ha nem avatkozik bele, akkor hogyan támogatja? Jó leírás ez a placebo hatásra. Egy esetleges per esetén lehet erre hivatkozni.
Innentől kezdve ha valaki megveszi, utólag már csak saját magát szidhatja, hiszen végül is nem csapták be.
Melyik jogszabály tiltja hogy egy gép működését megismerhessük?
Mindig az apróbetűs rész a legfontosabb:
"Figyelem! A használat nem helyettesítheti a kezelőorvos által rendelt terápiát! A készülék nem orvosi eszköz!"
Immunotic gép működése hatékony? Járt már valaki kezelésre? 520ezer Ft-ba kerül egy gép és a kitalálója Szloboda Balázs, azért nem mond semmi konkrétat a működéséről, mert jogszabályi korlátozásokra hivatkozik, már elég szkeptikus vagyok, de közeli ismerősöm hívott és Ő nagyon hisz benne, ráadásul évek óta tartó köhögése megszűnt pár napos kezelés után.
Nagyon várom a véleményeteket!
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Szezonális orrvérzésre C vitamin? Csak tünetet kezelésre vagy? Valóban vitamin hiány okozhatja?
- Tegnap voltam nőgyógyásznál és meddőségi kezelésre kell mennünk.
- Ha valaki meddőségi kezelésre jár, azt el lehet küldeni a munkahelyről? A betegjogi képviselő tud segíteni?
- Gézengúzba jár valaki kezelésre?
- Ha valaki kap a reumáról beutalót 2-3 hetes komplex kezelésre, mennyit fizet érte?