Gézengúzba jár valaki kezelésre? (beszélgetés)
na kitartásból van, türelemből már nincs :)
Fefe csak oldalt bírt aludni mert hason fájt neki háton meg eldőlt, most meg szétterül háton és imád már hason is lenni, oldalt meg már nem alszik :)
Kicsit tekerném sz időt :)
Fefe életéért nem adtak volna sokat az elején, meg a későbbiekért sem, de hála eddig semmi nem jött be mait jósoltak. A látással még dolgozunk, de az is agyi baj.
Nálunk is így indult... még öltöztetni sem tudtam, annyira feszes volt. 2 számmal nagyobb ruha volt rajta mindig, mert abba tudtam "belehajtogatni"...
Dévény Anna monta utólag, hogy nem sokat adott volna érte, hogy Luca járni fog... aztán mi lett belőle :)
Kitartás kell hozzá, de rendbejönnek a dolgok!!! :)
Köszönöm a feladatsort.
A Dévény tornát semmi pénzért nem hagynánk abba, az nagyon jót tett eddig Fefének. Egy kis merev görcs volt, most meg jár keze-lába, mozog, nagyon szépen fejlődik.
Most tornáztattam meg, hát már nem az a kis 2,5kg-os kis semmiség :)
A gézengúzba is mutattak vízi terápiát, ma megcsinálom itthon megint vele de mér kinövi a kádat :)
Van talajtorna is, de csak forgatás meg mászatás, és így tűnik nekem kevésnek.
Olyat szeretnék ami használ, de nem kerül egy vagyonba :(
Szia!
Igen, 8 hetes kora óta járunk Dévény kezelésre, nagyon brutál de viszont nagyon sokat használ is.
Hála Fefe is viszonylag hamar kezdte el az önálló légzést, de 2 hétig bent volt a lélegeztető kiegészítésnek.
Szerintem Fefe is nagyon jó irányba halad, csak azért amit lehet terápiát kipróbálunk és csinálunk.
Szia!
Dévény Anna Alapítványt próbáltátok? Szerintem a leghatékonyabb módszer oxigénhiányos babáknál. Az én lányom is hasonló eset volt - bár Ő nem kérült lélegeztetőgépre - rendbehozták.
Sziasztok!
Mi jártunk a Gézengúzba oxigénhiányos babámmal. Voltam jó fejlesztések, de az utóbbi pár alkalommal úgy érzem, hogy kifogytak a fejlesztési ötletek.
Csak én érzem jelenleg kevésnek, vagy esetleg tényleg csak az elején van a fejlesztés aztán meg pihi?
További ajánlott fórumok:
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Ha valaki meddőségi kezelésre jár, azt el lehet küldeni a munkahelyről? A betegjogi képviselő tud segíteni?
- Ha valaki kap a reumáról beutalót 2-3 hetes komplex kezelésre, mennyit fizet érte?
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Járt valaki fogorvosi orvostanhallgatóhoz kezelésre?