Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Imádom a gagyi kínai zacskós levest, minden nap beverek egyet :) fórum

Imádom a gagyi kínai zacskós levest, minden nap beverek egyet :) (beszélgetés)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
56. lolita2112 (válaszként erre: 52. - Globus)
jan. 11. 23:52
igazad van teljesen!en mindig frissen fozok huslevest,dehogy kinai gyorslevest egyek?kizart!
jan. 11. 16:39
Azokat én is.
54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Globus)
jan. 8. 18:11
Ezt cáfolom,mert olyan finom húslevest szoktam főzni,hogy mind 3 gyermekem csodájára jár.
53. andilaci (válaszként erre: 52. - Globus)
jan. 8. 08:23
Ebben teljesen igazad van így van
52. globus
dec. 30. 17:52
Meglehetősen könnyű hozzászokni az ízfokozókhoz. Utána hiába főzöl valódi levest egy kiló zöldséggel, akkor is ízetlennek fogod érezni.
dec. 30. 17:09
Mert ugyan mi egészséges manapság? Már bontom is a mai adagot :)
dec. 30. 09:22
az unokám szereti én nem
dec. 30. 07:50
sose eszek,mert nagyon egeszsegtelen.
48. Myra
dec. 29. 19:52
Nagyon egészségtelen.
dec. 29. 18:56
Azokat én is.
46. Piroska52 (válaszként erre: 45. - Michelle.r)
aug. 25. 21:46

Ha nem látom a videót, nem izgatna, pedig ugye nem minden arany ami fénylik.

De sajnos láttam.

Tutira sok más is van, parízert se eszek, mert egyszer láttam hogy csinálják.

Gyerekeket vittünk osztálykirándulásra.

Láttuk miket daráltak bele.

45. michelle.r (válaszként erre: 44. - Timycat)
aug. 25. 20:49
Értem. Igyekszem elkerülni a feldolgozott élelmiszereket. És tudom, hogy így van, ahogy írod. De állati nagy a különbség, hogy tudom, hogy előfordul, vagy hogy láttam azt a videót.
44. timycat (válaszként erre: 42. - Michelle.r)
aug. 25. 19:11

Hááát akkor az élelmiszer-, élelmiszeralapanyag üzemeket kerüld, mert éhen maradsz.


És a "papíros" üzemek még sacc/kb rendben vannak, némi kilengéssel de nagy átlagban beleférnek a "megengedett béka/rovar/ürülék/keverékesség százalékba", a "házi barkácsoknál" általában nagyobb gáz van. Nem csak én mondom, anyám barinője élelmiszer ellenőr volt, barátnőm meg élelmiszermérnök, na meg magam is dolgoztam 1-2 élelmiszeripari vállalkozásnak és ugye kíváncsi természet vagyok, néha felnéztem a papírokból. Az ilyet el kell engedni.

43. michelle.r (válaszként erre: 41. - Piroska52)
aug. 25. 18:59
Pontosan így vagyok vele én is.
42. michelle.r (válaszként erre: 33. - Timycat)
aug. 25. 18:58
Elhiszem, de hogy én soha többet nem tudok ránézni, az biztos. Még mindig 'majd elhányom magam, ha csak eszembe jut, hogy mit láttam.
41. Piroska52 (válaszként erre: 32. - Michelle.r)
aug. 25. 14:22

Nem tudom igaz vagy nem.

Látszott ahogy kibomtják a zacskót.

Az is igaz, hogy mindent lehet manipulálni, de azóta akkor se enném meg, ha nem lenne más, mert mindíg a bogarat keresném benne.

Igaz, a forró víz meg a gyomorsav megoldja.

De a hányingert azt nem.

aug. 25. 11:28
Egészségedre.
39. globus (válaszként erre: 38. - Channa*)
aug. 25. 11:14
Zabbal sűrítésnél is ez a gond, más állag.
38. Channa* (válaszként erre: 29. - Enissa)
aug. 25. 11:01

Régen, finom volt a tejbegríz a menzán, jó híg volt, jó cukros kakaóval.


Néhány éve még ettem menzás tejbegrízt, de már szinte grízt csak nyomokban tartalmaz, mert valami nyúlóssal helyettesítik. Talán keményítővel? Nem tudom, de olyan takony állaga lett. Bocsánat!

37. timycat (válaszként erre: 35. - Channa*)
aug. 25. 11:01
Puhatestű... az olasz kajákban csak annyit jelent, hogy olyan üzemben készül ahol pl tenger gyümölcse is előfordul, kagyló, polip, tintahal stb. Nem borzasztó dologra kell mindjárt gondolni.
36. Channa* (válaszként erre: 35. - Channa*)
aug. 25. 10:57
Mármint nem vett ő többet.
35. Channa* (válaszként erre: 27. - Piroska52)
aug. 25. 10:57

A fiam egyszer vett zacskós rizottót, megnéztem, hogy mit tartalmaz. Meg is kérdeztem a fiamat, hogy tudja e, hogy nyomokban tartalmaz puhatestűeket is?


Na, kidobta és többet nem vettem:DDDD

34. globus
aug. 25. 10:56
Én azt sem tudom, mik ezek, amit írtok. Maggi, Knorr zacskós levest láttam, ettem is már, a kínai hol van?
33. timycat (válaszként erre: 32. - Michelle.r)
aug. 25. 10:50

Ez ne tántorítson el tőle, Európában sem patika helyeken készülnek, tárolódnak az élelmiszerek, alapanyagok, ez-az megmozdul néha bennük, legalább van a cuccban olyan természetes anyag amire ráfanyalodik a bogár, lepke, illetve annak létállapotai. A mesterséges dolgokat ezek sem igazán csipálják.

Gyomorsav meg sok mindent megold.

32. michelle.r (válaszként erre: 16. - Piroska52)
aug. 25. 10:32
Azt én is láttam. Nem tudom igaz volt-e vagy manipuláció, de azóta rá sem tudok nézni. Mindig volt az irodámban csípős marha, sokat megettem belőle, amikor nem volt időm rendes ebédre. 🤢
31. Rika1
aug. 25. 02:43
Nekünk meg a Soba tésztájuk ízlik, de csak a pekingi kacsás. :)
aug. 24. 21:11
Egészségedre! Én is szeretem.
29. Enissa (válaszként erre: 21. - Xochipilly)
aug. 24. 21:03

A fiamnak a tejbegríz volt a favorit, mindig azt mondta amit én főzök nem olyan finom, mint az óvodai.

Nehezen jöttem rá, egyszer nem figyeltem és csomós lett a gríz. Azt mondta a gyerek, na végre olyan finomat főztem, mint az óvodában. Semmi ízfokozó, csomós grízikó.

28. Euro85 (válaszként erre: 27. - Piroska52)
aug. 24. 21:01

Pfff..., "remek"!

Lassan már nagyítóval kell megvizsgálnunk minden ételt, mielőtt megennénk... 😕

27. Piroska52 (válaszként erre: 23. - Euro85)
aug. 24. 20:40

Hát, konkrétan nem tudom, de lábaik voltak, és mászkálnak.

Az összes otthon lévőt kívántam a kukába.

Pedig néha jól esett egy csípős.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook