Ilyen nagy marad a hasam? (beszélgetés)
Bocsi :-)
és NINCS mindenfélével kikristályosítva....
bocsi, késő van :-)
Steevia növényt lehet kapni. Cserepeset kb 500 ft-ért, de én csokorban vettem, 100-ft-ért. Meegszárítottam a leszedett leveleket. 1 liter teába elég kb 1-2-3 szárított levél.
Ha növényben veszed, nem drága. És minden félével kikristályosítva, mint a cukor.
Aszpartam,az az üdítőkben is van,nem?
Legalábbis soknak az üvegjén olvastam régen.
Tudom...méreg...
Egyszer az egyik "üdítő" papírján azt láttam írva,hogy rossz hatással lehet a gyermekek fejlődésére.Nem pontosan így volt,de ez volt a lényege.
Anyumat is állandóan cseszegetnem kell,hogy ne igya a C.Colát,de szegényem ő meg hízni akar.
Na,de a lényeg amit írni akartam,hogy régen a Lidl-ben kapható édesítőt vettem,a nagy kiszerelésű bogyósat :)
És nem olvastam el miből van... :(
A limonádé kb. 1 évben 2-szer van :)
Egy kávét iszok reggelente,gondolod hogy az a pár kiskanál cukor is "ártalmas"?
Régen édesítővel ittam,lehet hogy veszek újra. :)
Én olyankor limonádét készítek :)
Igaz,hogy cukrot teszek bele...de a kávét is azzal iszom.Nem tudom,hogy ezzel mennyit teszek hozzá a hasamhoz :D
Amikor kólát iszol,gondolj arra,hogy mennyire hízlal,és hogy mennyire káros a fogaidnak :)
És hogy mennyi méreg van benne.
Gondolom olvastál már a hatásairól.
Én sok éve nem iszom ilyesmit:)
Nekem is a hasammal van probléma, egy ideig jártam edzeni akkor lement, de most abbahagytam idő és pénz hiányában.
Télleg lehatározás kérdése amúgy, hogy mit eszik az ember. De amig gyrost, pizzát, mekis kaját és kolát iszom addig nem is fog lentebb menni... jövöhonaptól ujra eljárok edzeni eldöntöttem, és megprobálok leszokni a cukros ücsikről, de a víz nem izlik sajnos, nem tudnám elképzelni hogy pizzához vizet igyak és nem kolát. tudom, hogy ez függőség. :S
Nem, nem hiszem, hogy a kojak nyalókára gondol:)
Nyalóka alkat: vékony lábak, majd csípő, derék, mellbőség közel azonos.
:) Én közel 20 éve nem voltam vérvételen,lehet hogy nem ártana,talán kiderülne miért vagyok ennyire hízásra hajlamos.
Sok szerencsét! :o)
Hát,ha annak lehet nevezni...
3-szor,4-szer eszek egy nap,kisebb adagokat,amiben több kalória van,azokat reggel/délelőtt.
Főleg zöldség,gyümölcs,tojás,túró,natúr joghurt,cs.mell sonka...ilyesmit eszek.
Egyébként homokóra alkatom van,de ha ez így megy tovább,deréktól lefelé el fogok csökevényesedni :D
És marad a hordóhas.
Ma sem léptem be hiába, mindig tanul valamit az ember.
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Reggel óta hányok, megy a hasam. Semmi nem marad meg bennem, még a gyógyszer sem. Mit tegyek?
- Milyen tornával, hogyan tudom lefaragni a hasam felett, a gyomromon (?) lévő nagy hurkát?
- Császármetszés után a hasamon maradt striák mivel tüntethetőek el?
- 4 terhesség után sok bőr maradt a hasamon, van más lehetőség a műtéten kívül?
- Szőrbenövés utáni barna foltok maradtak a hasamon. Napoztam is, mert nem tudtam hogy az káros a foltokra nézve. Elmúlnak valamikor?