Ilyen hajból milyen frizurát vágatnátok? (beszélgetés)
Engem már most zavar, hogy a vállam alá ér.
Folyton a képembe lóg belőle valami. Ha meg összefésülve összefogom, akkor sima golyó a fejem.
Ezt is írta:
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Epresturmix)
tegnap 22:48
Unalmas már. Csak vágatom, vágatom, mert nő mint a bolond.
Ha az én fejemen nőne ilyen szépség én szívesen mosnám, szárítanám. Csak nőne ilyen.
Igaz most is hátközépig érő, sűrű hajam van, de azért nem olyan szép mint a lenti képen.
Barátnőm sopánkodott mindig, hogy de car a derékig érő haját szárítgatni. Aztán mikor a kemo kikezdte a haját megbánta, hogy előtte nyűgnek élte meg. Azóta szerencsére újra növeszti és már a válla alá ér.
Akárkié is ez a hajzat, rémes lehet mosni és szárítani.
Ráadásul a modell felső karja egy hetvenesnek még elmegy azza a lötyögő integető izommal... Gyors volt a fogyés, bébi, és biztos azok közé tartozol, akik ott selypegik a plázában, hogy "de én nem szejetek edzeni"...
Én úgy tudom a fekete, vörös festés csak a kizáró ok, nem úgy általában a festés.
Barátnőmnek barna festett (nem drasztikus csak picit élénkebb barna mint az eredetije) haja volt és a sajátjából, meg mások hajából készült a parókája. A szín olyan lett mint amilyen az ő festett haja volt. Még az is lehet hogy a hajakat egységes színre festették. De ez nem biztos.
Persze nem lehet töredezett, szálkás, sérült a haj, sőt a sok ősz hajszál is kizáró tényező.
Fodrász biztos tud tippet adni, hogy mi illik az arcodhoz, stílusodhoz.
Viszont ilyen szép hajat kár veszni hagyni, adományozd el.
További ajánlott fórumok:
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna jól. Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász?
- Milyen frizurát ajánlotok hosszú és dús haj esetén?Nagyon melegít!
- Ti milyen frizurát készítetek ma magatoknak?
- Milyen klassz frizurát tudtok rövid hajra?
- Te otthon milyen frizurát csinálnál magadnak?