Ilyen esetben illik reggel 8-kor telefonálni? (beszélgetős fórum)
Lemondtam már 8 után. 😄
Örült, hogy nem mentem be betegen.
SMS-t írnék.
Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de azt én mindenképpen beleírnám, hogy én mit szeretnék.
Tehát, ha te nem akarsz menni, akkor azt, h "ne haragudj, hogy most írok, de belázasodtam, kérlek, beszéljünk meg 1 új időpontot.
Ha meg te bevállalnád, akkor azt, hogy, "lázas vagyok, de mennék körmözni maszkban, kérlek, írj, hogy vállalsz-e, vagy küldj 1 új időpontot."
Köszi, puszi.
8-ra van időpontod és előtte 10 perccel még azon gondolkodol, hogy mikor szólj neki.
Meglehet, hogy el sem indult volna otthonról, hogy beérjen, befűtsön 8-ig! Most minimum egy órát ott fog tétlenül malmozni.
Az biztos, hogy én sem mennék el betegen, kerüljük a tovább-fertőzést, másrészt neked is jobb lesz, ha otthon kúrálod magad. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Pár perce lázat mértem magamnál és fáj a torkom.
10-re van időpontom a körmöshöz. Fogalmam sincs, hogy hánykor ébred, mikor kezd ma dolgozni.
Ha elmúlt 8 óra felhívhatom? Messengert nem nézi gyakran.
Időben lemondanám hátha én vagyok az első vendége, ne menjen be hiába.
Betegen semmiképp ne menjek?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálsz reggel 8-kor?
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.
- Hogyan csináljam szerintetek a diétámat, ha reggel 8-kor, ebédet 13:30 körül, vacsit meg 19:20 körül tudok enni :S