Így érvénytelen lesz a bérletem hó végétől? (tudásbázis)
Igen, de alapból nem szoktam bérletet venni, mert eléggé esetleges nálam a bkv használat. Van hogy egész hónapban nem használom csak 5-ször van hogy majdnem minden nap. Ha lejár a diákom, egyáltalán nem is veszek majd. De akkor lehet hogy hó végén eladom valakinek a maradék két hétre. Bár igazából még sosem kérték a diákom, a matricát meg pláne nem nézték meg.
Azt tudom, hogy a bünti 16ezer, egyszer már volt szerencsém hozzá. :S
igen, érvénytelen.
Mindenféle kedvezményes bérlet addig érvényes, maíg a kedvezményre jogosult vagy,márpedig arra addig vagy jogosult, amíg a diákod érvényes.
Bővebben:
Főiskolás vagyok, de passzív féléven vagyok januártól. A diákigazolványon lévő matrica március végéig érvényes. Ha veszek egy BKV bérletet, ami jövő hónap közepéig lesz érvényes, akkor azt már hó végétől nem használhatom? Akkor sem, ha a bérlet megvásárlásakor még jogosult voltam rá?
További ajánlott fórumok:
- Egyházi esküvőt lehet-e érvényteleníteni?
- OKJ bizonyítványt lehet érvényteleníteni?
- 2010 előtt devizahitelre vásárolt autók szerződésének érvényessége vagy érvénytelensége. Kivárni vagy pereskedni?
- Hallottatok-e már olyanról, hogy ebben az esetben is szükséges az, hogy a katolikus egyház érvénytelenítse a házasságot?
- Másnak is érvénytelen lett a beszállókártyája Wizzair-nél?
- Ezek alapján a korábban lejárt, de meghosszabbított tb jogviszony is érvénytelen lesz július 1-től? Vagy csak a lejárt okmányok?