Igaz történetem - A túlvilággal? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Igaz történetem - A túlvilággal?
Ettől nem mindig kell megijedni, az islehet hogy a cikk író csak hyper érzékeny és érzékeli a szellemvilágot, van ilyen én is szoktam ilyet hallani de én nem félek, mert nincsen mitől.
Angyal is lehetett vagy szellem stb..
Sziasztok! Erdekesek ezek a nem ez eletbeli tapasztalatok.
A sajat sztorimat most nem mondanam el de van itt egy erdekes targykor amiben nem csak megtapasztalni lehet ezeket de megoldani is hogy ne legyen tobbet hatassal:
nem..valalószínű nem a tulvilággal :(
Nekem a mellkasomra ültek többször is...kinyomták belőlem a szuszt....
De ez csak egy korszak problémája volt :(
...és igen is a mellkasomra ült valaki...
De ezt én sem hinném el másnak:(
Pl. Geszti Péter. Ő okos. Őt miért nem rabolják el az ufók?
Bezzeg Pataki Attilát...akinek az agyán pedig nem sok tanulmányozni való van.
Ugyanilyen storyt mesélt egy ismerősöm, csak neki a húgával történt, mikor még gyerekek voltak, közös szobában aludtak. Éjszaka arra kell fel, hogy kiabál a tesója, és látta, hogy "valami" húzza le az ágyról. De látni nem látott semmit, senkit.
Nagyon nem az a típus az ismim, aki ilyeneket kitalálna.
Régebben egyik este arra ébredtem fel, hogy valaki fogja lábamat, és húz lefelé. Éreztem is a "kezét".
Senki nem volt ott.
Nekem nem volt ilyen élményem, akkor okos vagyok? Hogy lehet ilyent kijelenteni??? :O
Nagyon elfogult vagy a nem szokványos, mindennapi dolgokkal kapcsolatban. Nem szabad ennyire konzervatívnak lenni.
Biztosan majd szomjan halt:)
Én hiszek az ilyen dolgokban nekem is volt pár élményem.(én is buta vagyok):)
Tényleg...az okos embereket miért nem zaklatják soha szellemek?
És az ufók sem rabolják el őket soha.
Ilyesmitől utoljára gyerekkoromban féltem.
Így aztán engem békén is hagynak. :)
Kimentem a konyhába, ott csináltam valamit a konyha pulton/gondolom ettem, vagy kaját készítettem , erre már konkrétan nem emlékszem/ ,és egyszer csak lépéseket hallottam, pedig egyedül voltam akkor otthon. Csönd volt, csak a lépéseket lehetett hallani.Még mindig a konyhában álltam.És egyszer csak a csapból elkezdett folyni a víz. Ott álltam, láttam. Nem csak folydogált, vagy csöpögött, rendesen folyt. De ez csak az első eset volt, utána többször lehetett hallani, hogy lépések a konyhába, majd folyik a csapból a víz. De voltak ennél brutálabb dolgok ott..
Na, de mindegy, be is fejezem a storyzást erről, örülök, hogy most nincs ilyen az életemben.
Azért műszer mert bármi méréséhez műszer kell
És ingott a kezében erősen a rézpálca és már mondta is a rosz csakrát?
Csakra nem szok lenni összefüggésben a rontással
A kóklerek mérnek rézpálcával.
Komolyra veszed ezt és a hasonló dolgokat a XXI.sz-ban?
Így van ahogy a diagnózist irod,
de
azt mégse feltételezed hogy itt hemzsegnének a skizók, pláne ha többen hallják amit hallanak
Nem hiszek ezekben a földöntúli dolgokban, de sok van amit még a tudomány nem ismer
Ugyanakkor nem értem, miért kellene megijedni ha nagymama, szülő, rokon szelleme megszólit valakit.
Ha az életben szerettek akkor nem hiszem hogy a túlvilágrol ártani akarnának, ha egyáltalán...
csap megnyitása úgy, hogy folyt is belőle a víz, de senki nem volt a konyhában rajtam kívül."
A csap akkor nyílott és záródott amikor te ott voltál, vagy a folyó víz hangjára mentél a konyhába?
Valahogy én és a dédihez közném a dolgot ... Közel álltatok egymáshoz, de nem írtál róla, hogy mennyire volt szoros a kapcsolat.
(Engem pár éve a nagymamám "látogatott meg" - ijesztő volt, pedig csak a nevemet mondta ki, és el is tűnt.)
Ebben csak ott a bökkenő, hogy nem 7-14 éves kor körül beszélünk a fiatal felnőttkorról, felnőtt korról.
És az, hogy esetleg valaki hallucinál, nem jelenti törvényszerűen azt, hogy skizo. A hasadásos elmezavarnak azért összetettebb tünetei vannak.