Igaz, hogy a citrom jót tesz a fogínysorvadás ellen? (tudásbázis)
Szia !
A cserszomorcés szájvíz erre tokéletes és gyulladás csokkento is egyben. A C vitamin , a paprikában is sok van ,és a savanyúkáposztában.A citrom tényleg hosszú távon rongálja a fogzománcot.
Igen, mert C vitamin van benne, jó sok.
Erről én is hallottam. Egy rokonom is sok C vitamint vagy citromot eszik (szed), meg a fogkövet leszedeti...
Sziasztok, szerintem a citrom jó, csak nem elégséges ha már íny sorvadni kezd.
Nekem igazából a bionetes foggél használt. Most találtam meg a honlapját leírom Nektek, ja nem lehet honlapot írni :(
De ha beírjátok a keresőbe hogy
bionetshop, foginygyulladás
akkor ki fog jönni a honlap.
Szóval már nagyon visszahúzodott az ínyem, és ebben van Q 10 is, ami nagyon jó mert sejtépítő.
Nemcsak fogat mostam vele, hanem 5 percre pakolásként is használtam. Kb. 1 hónap után már nagyon szépen meggyógyult az ínyem. Ajánlom Nektek is.
hát köszönöm a hozzá szolásokat
öszibarack,a cserszömölcés szájvízt azt kiprobálom "hol kapok?" de a gélt ha elküldenéd privibe meg köszönném
Egy időben állandóan vérzett az ínyem, ha fogat mostam. Valahol olvastam, majd kipróbáltam az olajrágást.
Reggel egy teáskanál étolajat a szájba kell venni, 4-5 percig kell "rágni". Pár hétig csináltam Nekem bevált.
Az első napokban még erős undorom volt az olajtól, de utána erőt vettem magamon.
A citrom a fogakról lemarja a zománcot, így szerintem nem jó!
Nem értetted félre, mert a C vitamin viszont tényleg jó tesz!
Viszont, ha szopogatósat veszel, utána öblítsd ki a szádat!
De fogínysorvadásra jó a cserszömölcés szájvíz is!
Vagy vannak fogkrémek, igaz 1000ft környékén, vagy van egy gél, amit nekem ajánlottak, ha érdekel priviben elküldöm a nevét!
Szívószállal kell inni és akkor nem árt meg a fogaknak.
Fél citrom még nem fogja kikészíteni a gyomrot, de lehet higítva is inni egy kis vizzel, akkor egészen biztos nem fog megártani.
Sziasztok!
Ugy halottam,hogy a citrom jottesz az inysorvadásra és mindennap egy félcitromot elkell majszolni és az innyet bedörzsölni
de vajon ez jot tesz a fogaknak is?
További ajánlott fórumok:
- Az igaz, hogy a citromos víz zsírégető?
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?
- Mit tegyek az igazságtalan kritika ellen?
- Két ellentétes elv, mondás.Melyik az igazabb?
- Tudna valaki egy igazi finom citromfagyi receptet?