Két ellentétes elv, mondás.Melyik az igazabb? (beszélgetés)
a Titok c. könyv és az abban rejlő szellemi valóság egy másolat. Aminek az eredetije a Biblia.
Úgy, hogy ha szereted, hogy ne kiforgatott dolgokat tanulmányoz, akkor mindig ragaszkodj az eredetihez.Mindenben.
A mondások igazak az élet különböző területein.
Általános igazság szerintem nincs, mivel mindenki más és máshogy éli meg a dolgokat.
Ami talán, szerintem legalább is, közel van egy általános igazsághoz, hogy pozitív gondolatokkal pozitív dolgokat generálhatunk.
szerintem hasonlo hasonlot vonz, ha elso ranezesre nem is derul ki :) ha visszanezek es atgondolom kihez vonzodtam eddig mindegyikben megvoltak az en rossz tulajdonsagaim, s engem ezek a dolgok kifejezetten irritaltak :)) hasonlo hasonlot vonz. elobb-utobb kibujik a szog a zsakbol :) a vonzalom az valamifele "konfliktusbol ered", nem? :P s "konfliktus" csak hasonlo emberek kozott alakul ki :)
nem tudom mennyire sikerult megmagyaraznom h mire gondolok... bonyolult... en is sokat gondolkodok ezen... :(
Mindkettőben van igazság.
Párkapcsolatokra alkalmazva, az első hosszútávon, míg a második rövidtávon érvényes.
"Hasonló hasonlót vonz"(ez pl. a Titok c. könyvben szerepel)
"Az ellentétek vonzzák egymást"
Most akkor melyik is a valós?Írjátok meg véleményeteket.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy szót, és a szónak az ellentétét. Pl: kicsi/nagy, szép/csúnya
- Egy szó és az ellentéte, pl: kicsi/nagy, áll/ül
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Miért vagyunk szerelmesek és miért vonzzák egymást az ellentétek?
- Adott szó és ellentéte!
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?