Igaz e, hogy válás előtt az ingóságban kell a két félnek megegyezni? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszaitokat. Okosabb lettem, hála a jó Istenkének nekem nem volt ilyen problémám, így nem is tudom a menetét.
Ismételten köszönöm.
Nincs semmi,ha a ferj valni akar es beadja a kerelmet, akkor is elvalasztjak...
Milyen elony van a hazassagban, ami egy kapcsolatban nincs? a papir? vagy a biztos tudat,hogy nehezebben lep le valaki melloled? vagy most,hogy megvan a papir nyugodtan lehet lazitani,nem kell a tarsadra mar annyi figyelmet szentelni? aki menni akar ugy is elmegy,ha van papir ha nincs...legyen az ferfi vagy no
Köszi az eddigi válaszokat, és mi van akkor ha a feleség nem akar válni, és nem is akar egyezkedni.
Én igazából a feleség pártján állok. Én házasság párti vagyok, de nem minden áron. Az biztos, hogy sokszor az embernek nyelni kell, de inkább házasságban élni. A végtelenségig azért nem kell türni. Az ilyen megcsalásos dolgot is nagyon nehezen tudom lenyelni. A feleség még mindig abban bizik, hogy visszajön hozzá férj. Az igaz hogyha én lennék ebben a helyzetben én nem tudnék megbocsájtani. Soha nem lennék biztos abban h ez nem történik meg még egyszer. Inkább lennék egyedül, mint örökké rettegni h most ki van a láthatáron. Nem tudom ti hogy vagytok vele?
igy van :(
ezrt irtam,nem art ha meg tudnak egyezni a felek birosagon kivul es mindent rogzitenek papiron amit a biro jova is hagy.
ez is sok mindentől függhet, kié volt a lakás, vagy esetleg a ygerekekkel maradhat-e az anya a lakásban, konkrét dolgok nélkül nem tudok többet segíteni.
de ha mindenben egyett értenek 2 tárgyalás után csaó
Nem rólam van szó, én ismeretségi körömből egy családról ahol két gyermek van és a férj fejét elcsavarta egy férjes egy gyermekes nő.
A férj elköltözött és összeköltözött a nővel.
az szivas,majd a birosag kirendel egy szakertot
a keresetet beadhatod megegyezes nelkul is,majd az elso targyalason a biro eldonti hogyan tovabb
Szeretném tudni, hogy először a lakás és egyéb ingósággal a két félnek megegyezni és csak utána lehet csak a válókeresetet beadni.
És mi a teendő, ha az egyik fél nem akar egyezkedni sőt válni sem.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- Férfiak, akik félnek a házasságtól...
- Miért félnek a férfiak a "jó nőktől"?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Ha egy családi háznak több tulaja van és nem tudnak megegyezni, mit lehet tenni?
- Tud nekem valaki segíteni? A volt férjemmel nem tudunk megegyezni a lakásunkon, mit tehetnék?