Igaz az a mondás miszerint a részeg ember mindig őszinte? (beszélgetés)
Csak azt szokták mondani,hogy a részeg ember és a kisgyerek mondja ki az igaz szót:)
De szerintem inkább ,ahogy Marlenka mondja bátrabb a piától.
további kérdés, hogy van-e szükséged egy olykor lerészegedő alakra aki csak akkor vállalja, hogy szeret téged
jószarvicc, nekem sem kéne
Evekkel ezelott veget ert a minden hetvegen bulizos korszakom, de akkoriban, piasan meg a csillagokat is kepes voltam lehazudni az egrol.
Ugyhogy szerintem ez a mondas nem feltetlen igaz.
Amikor részeg voltam, egy fokkal nem voltam őszintébb, sőt..! Vita volt, úgy forgott az agyam, és pörgött a nyelvem, hogy magam is meglepődtem.. Nálam nem igaz, mert még egy oltári nagyot hazudtam is, és tudatosan piásan többet engedtem meg magamnak, mint amennyit józanul, és ráadásul a részegséggel igazoltam az "igazamat".
Végülis egyén a válogatja, nem lehet általánosítani.
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Unom az elméletet, miszerint a betegségek a lelki fejlődés útjai
- Mi a véleményed az új kressz-szabályról, miszerint a kerékpárosok behajthatnak az egyirányú utcába szemben az autósokkal?
- Azoktól kérdezném, akik alkalmazzák a vonzás törvényét, miszerint "rendelhetünk" az univerzumtól... több dolgot is kérhetek vagy csak egyet?
- Ti hisztek abban a babonában, miszerint a menyasszony nem keszítheti el a saját menyasszonyi ruháját?