Idős ember ápolása (beszélgetés)
6. v.erka
2011. febr. 19. 19:27
Apukámat10 éve látja el napközben gondozó, most "fogyasztja" a harmadikat. Újsághirdetés útján kerestem, hát elképesztő mennyiségű jelentkező volt mindig. Na volt ott aztán mindenféle ember, de lehet találni.
5. mkjudit (válaszként erre: 3. - A14deb9047)
2011. febr. 19. 19:17
És hogyan kell keresni és hol ,pl.neten ,segítenétek?
4. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 1. - Mkjudit)
2011. febr. 19. 19:12
A másik topicban épp a sok munkanélküliről beszélgetünk :) Biztos lehet találni, és felétek nem is lehet olyan drága.
3. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Mkjudit)
2011. febr. 19. 19:12
Évekig csináltam...
2. annamari0825 (válaszként erre: 1. - Mkjudit)
2011. febr. 19. 19:09
Szia!
Igen,lehet találni.Vannak,akiknek van egészségügyi képesitése,és vannak "civilek" is.
Ha az ápoláson kivül nem kell mást csinálni a nagypapádnál,akkor bárki szóba jöhet.Persze,előtte nem árt az illetőről érdeklődni,hisz egész éjszaka ő van a bácsival,ha lehet ezt mondani,ki van szolgáltatva az ápolónak.
Bárkit is találtok,arra számitsatok,hogy kicsit sokba fog kerülni a dija,pont az éjszakázás miatt.
1. mkjudit
2011. febr. 19. 19:02
Nagyapám mellé gondoltuk,hogy ápolónőt kellene keresnünk.A saját házában lakik egyedül,kellene valaki mellé,aki este megfürdetné,lefektetné és éjszakára is ott tudna mellette maradni. Nappal tudnánk róla gondoskodni. Szerintetek lehet találni,aki ilyen munkát elvállalna?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Idős beteg ápolása
- Lehet, hogy a most élő 50 + korosztály lesz az utolsó ráncos idős ember?
- Szerintetek mennyit, és mit lehet kérni egy idős néni 24 órás ápolásáért, ott lakással?
- Idős ember ápolásával kapcsolatban tudnátok nekem tanácsot adni?
- Idős beteg otthoni ápolása. Így még mehet?