Idegen helyen pisilés - ráülni vagy fölé guggolni? (beszélgetős fórum)
Nálunk még anno úgy szólt a felirat:
"A WC-kefe nem díszítő-elem, hanem használati tárgy!"
Munkahelyi wc-be ezek vannak kiírva:
A lehúzó mellé: hosszan nyomd!
Az ajtóra: Nézz vissza, hogy lement e minden, tiszta e, a wc?
Nőknek!
Nem szoktam padokra se leülni, ha megteszem, akkor terítek magam alá valamit;)
Mindegy is. Nem érted.
A férjem egy pillanatig sem szokott problémázni azon, ahogy csinálok dolgokat.
A szeme sem rebben, amikor leterítem a padra a táskámból elővett törölközőt vagy bármit, ahogy azon sem, ahogy a közös wc-t használom;)
Tudja, hogy milyen vagyok, látja otthon a wc-nket, látja, hogy miért teszem azt, amit. Megszokta, elfogadja, még akkor is ha szerinte ez hülyeség.
Ja, és nem azért, de a kollégáim is tudják, hogy mennyire háklis vagyok ilyenre, így ha a munkahelyen a wc-ben büdös van, ott hagyott valaki valamit, stb., akkor mindig mondják, hogy ha tervezted, ne ebbe menj!
Hát nekem nehezen fér a fejembe, hogy valaki így értelmezi a guggolást :D De tényleg ahogy Channa írta az ilyennek nem mutatta meg az anyukája kicsi korában?
Lehet hogy a fölé guggolás nem a legjobb kifejezés de te hogy neveznéd? Vagy más a módszered? 🙃
Egyszer kovid idején, a Vérellátó Központba rohantam be, mert nagyon kellett. A biztonsági őr kizavart (volna) mondván csak akkor mehetek el, ha ott van dolgom. Oké. —>Kismama vagyok, beengedne kérem? Menjen!!!🤣
Ezt rohadt sokszor előadtam már. Sajnos. Komolyan, annyira nem tiszteljük a másikat, hogy egy mosdóba elmehessen? Én ezen ki vagyok akadva mindig.
Gusztustalan
Nem tudok kötni
Te tutira nem vagy nő és nem jött még ràd olyan hirtelen a pisilés, hogy majdnem…sokszor erre nincsen idő.
Majd este elmegy az ember sétálni, miközben vesz egy fagyit. Leül a férjével/ feleségével egy padra, hogy azt nyugodtan elnyalja. Csak azt nem tudja, hogy azt megelőzően a padon egy olyan ember ült, vagy feküdt, aki már jó ideje nem fürdött, és a ruhája a bokájától, a gallérjáig fekáliás volt.
Persze az ember figyeljen a higiéniára, ne üljön olyan budira, amibe már valaki korábban felépítette a Bábel tornyát és nem húzta le maga után. Vagy látjuk, hogy a takarítónő azt a fajanszot utoljára még valamikor a középkorban takarította. De az sem sokkal higiénikusabb mikor valaki próbál egyensúlyozni a nagy porcelán paripa fölött és az áradat -főleg nők esetében- megy amerre lát. Így a fajanszról visszacsapódva, telefröcsköli az épület legkisebb helyiségének a padlózatát, falát.
Van olyan hülye, aki a wc deszkára felállva guggol le?
Hát nem tudom. Ezt el nem tudom képzelni. Honnan veszi, hogy így kell csinálni?
Az ilyennek nincs anyja, hogy megmutassa?
Van módszerem igen,,csak az nem guggolás:DD Már hogy feláll a "deszkára" és leguggol.
A kérdés onnan jött hogy halottam már akciózni szomszédos rötyiből,,meg nem fejtettem mit trappol.
Gondoltam talán valaki tényleg így:)
Jaj, hát biztos érted miről van szó.
WC deszka felnyitva, nadrág le vagy szoknya fel és a wc fölött egyensúlyozni, hogy ne érjünk semmihez. Se a bőrünkkel, se a ruhánkkal, illetve figyelni, hogy a wc-be menjen minden és ne a bokánkra;)
Nem, nem volt az, de semmi gond. Férfi vagy? Ha igen, akkor fogalmad sincs arról, amiről beszélünk.
Egy férfinak sokkal egyszerűbb megoldani egy pisilést, mint egy nőnek.
További ajánlott fórumok:
- Sűrűn felfázok?Fájó, véres pisilés
- A férfiak megtörlik pisilés után?!
- Mit tehetnék, hogy ne legyen székrekedésem idegen helyen?
- Idegen helyen nagytakarítás, hogy kezdjem?
- Ha másfél év után is úgy érzem magam az "új" munkahelyen mint egy idegen, mint az elején, akkor érdemes elhúzni innen?
- Milyen idősen tudnak, illetve illene tudni a babáknak hajolni és guggolni?