A férfiak megtörlik pisilés után?! (beszélgetős fórum)
sajnos a vältozäsok soha nem joiränyba haladnak.
maximälisan egyet ertek Veled.
A férfiak megtörlik pisilés után?
a szemüket biztosan..
mert ugy jobban lätjäk, hogy mi van a kezükben..-))
"lecsepeg-megráz-elrak"
Sok beszédnek az alja is sok! Ezt persze a többi hozzászólásra értem. Ez a megfogalmazás lényegre törő, találó! Nem törlik! Otthon akár meg is moshatja az ember.
annyi fele emberi szokäs van, hogy ihaj...
Es mindenkinek ugy jo, ahogyan azt ö csinälja...
Könyörgöm, ha azt írod, hogy se kézmosási, se törlési lehetőséged nincs, bár én ezt erősen kétlem, akkor milyen a kezed?...és ne mond, hogy nem marad ott 1-2 csepp netán.
Egyszer elbambulva a férfimosdóba mentem be, az előtér éppen olyan volt, mint a női. Kézmosók, folyékony szappan, papírtörlő, kézszárító, szemetes.
Egyszer voltam egy biztosítónál a férfi mosdóban, mert csak az üzemelt éppen. A piszoár mellett szintén kéztörlő, kézmosó folyékony szappannal, és a piszoárban egy olyan illatosító volt, mint egy korong, halál kellemes, friss illatot árasztva.
Tehát nem tudom milyen lepukkant WC-ket használsz, ezek magyarországi tapasztalataim.
Mondjuk a napi alsogatya vältäs is magätol ertetödik...
csepeges ide vagy oda...
nem tudom...
ez a kerdes eddig bennem fel sem merült..
s läm, itt diszeleg a hoxän.
Ott az szokták csinálni, hogy először letörlik, utána pedig tesznek rá papírból készült takarót, vagy hogyan neveznéd Magyarul.
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Hova lett a tartás egyes nőkből? Miért fut egyre több nő a férfiak után?
- Férfiak összeköltözés előtt és után
- A igaz e az hogy a férfiak 7200 magömlés után már nem nagyon tudnak többet?
- A férfiak miért csak a 24. óra után térnek észhez?
- Ne nevessetek ki, de egy kisfiúnak pisilés után meg kell törölni a kukacát?