Férfiak összeköltözés előtt és után (beszélgetés)
Én nagyon meg vagyok elégedve a párommal. Mi már 5hónapja költöztünk össze. Azt hittem, hogy milyen nehéz lesz egy lakás egyedül rendben tartanom, föleg, hogy egy pasi van a lakásban. De kellemeset csalódtam, mert nem rendetlen, segítőkész. Porszívozik, söpör, felmos, és néha mosogat. Vannak viták, de azok voltak akkor is mikor nem laktunk együtt. Nem volt még tányér törés(remélem nem is lesz)
Szóval az én párom úgyan olyan szeretni való, mint mikor nem laktunk együtt.
Érdekelne egy férfi véleménye,szerinted 23 éves pasitol egy lány elvárhassa azt h már tervezgesse az eggyüttélést és a családalapitást vagy még korai?Mi az ami ráveheti egy pasit az összeköltözésre, h feladja a "szabadságát"?
Ez nagyon érdekelne.
Rosszabb lett miután összeköltöztünk, alig láttam, dolgozott állandóan.
Nem tudtuk megbeszélni a problémákinkat, ezért hosszu huzás nyuzás után vége lett.
Még szinte gyerek voltam akkor.
Mindenkinek ajánlom én is h házasság előtt költözzenek össze, nem hiába van a közmondás, hogy "lakva ismered meg a másikat".
Rosszabb lett.
Mindenkinek ki kellene próbálnia a házasságkötés előtt, milyen vele ÉLNI.
Szia!
Értem amit mondassz,és valahol én is ugyan ezeket mondom,azzal a külömbséggel,hogy én még az ágyba is beviszem a vacsorát,minden gondolkodás nélkül,ha úgy adódik.3 gyerek "szabotálja" a munkámat folyamatosan:DDDD),hidd el egy pár csepp víz a gyerekek tócsái után amit kilubickolnak,vagy egy pár morzsa az ágyban,nem oszt nem szoroz:D!
"Ha valaki együttél valakivel az azért LESZ,mert szereti azt a valakit,és őt is szeretik.Ha mégsem ezen alapul a kapcsolat akkor jöhetnek ezek a kérdések,amiket feltesztek,hogy tiszteli a munkámat,hogy proszívó után nem morzsáz le,vagy hazajön e a megbeszélt időben,vagy meg tesz e valamit ha megkérem rá....stb stb."
Elhamarkodott ítéletet mondtál ki, a "mégsem ezen alapul a kapcsolat" szöveggel! Én 11,5 éve imádom a férjem, és saját bevallása szerint Ő is hasonlóképpen érez irántam a mai napig! De ettől még igenis elvárom Tőle és Ő is tőlem, hogy a másik tevékenységét elismerje, megbecsülje. És ha az abban áll, hogy nem eszi le a friss ágyneműt, vagy abban, hogy én nam taposom össze az általa frissen elvetett füvet, attól még nem hiszem, hogy probléma lenne a kapcsolatunkban.
Nekem is fontos, hogy törődjek vele, és én is beviszem neki adott esetben a szobába az ennivalót, de az Ő törődése meg abban fog megnyilvánulni, hogy a tálcáN eszik, és nem annak félméteres körzetében.
Az együttélés kompromisszumokat követel, és az bizony szerintem abban is megnyilvánul, hogy az ember a továbbiakban tesz vagy nem tesz dolgokat, vagy alább ad ebből-abból. (Pl. Te nem folyatod az összes vizet magadról a fürdőszoba-szőnyegre, én meg elrakom mind a 35 pár cipőmet az előszobából, hogy legközelebb ne ess át rajta.)
És azt végképpp nem értem, amit a végére írtál a fenti mondatodnak: hogy "megtesz-e valamit, ha megkérem rá"???!! Ez probléma lehet???!!!! Ez a legnormálisabb dolog egy kapcsolatban! Nem utasítjuk egymást, meg nem is magunkban dühöngve csináljuk, hanem MEGKÉRJÜK rá a másikat, mert neki gyorsabban, jobban megy az a dolog, vagy egyszerűen csak jól esne a segítsége.
Mi nem stimmel?Nem értem?Ha valaki együttél valakivel az azért LESZ,mert szereti azt a valakit,és őt is szeretik.Ha mégsem ezen alapul a kapcsolat akkor jöhetnek ezek a kérdések,amiket feltesztek,hogy tiszteli a munkámat,hogy proszívó után nem morzsáz le,vagy hazajön e a megbeszélt időben,vagy meg tesz e valamit ha megkérem rá....stb stb.
Akkor mondok egy példát,hogy érthetőbb legyek.
Hazajött a férjem a munkából,kis idő múlva,már az ágyban volt,mert muszály neki pihenni,hogy éjjel is dolgozni mehessen...Azt mondja-jajj úgy ennék valamit....
Én kimegyek a konyhába,tálcára teszem ami van és beviszem neki,minden kérdezés nélkül,csakis azért mert tudom ,hogy jól esne neki,és még egy nagy csókot is nyomok a homlokára!!!!!
Eszembe sem jut,hogy kitakarítottam,vagy ágyathuzatoltam és hogy ezt esetleg tönkre teheti,vagy ,hogy szabotálja a munkámat,mert nekem az a fontos ,hogy törődjek vele.És bizony ilyen apróságokkal tudok csak,nem ajándékokkal,és olyan dolgokkal amit csak a boltba lehet kapni.
Nekem ezt jelenti a szeretet,a szerelem!
(zárójelben megjegyzem azért,hogy amit ezekért a ki apróságokáért kapok....egy szerelmes,hálás pillantás,vagy hogy másnap elviszi a gyerekeket valahová,hogy én pihenni tudjak,vagy csak egy egy szó....bőven elég nekem ,hogy tudjam ,hogy értékeli amit a családunkkért teszek,hogy tisztel engem,és hogy szeret!)
Komolyan azt akarod mondani, hogy téged nem zavar hogy dolgozol otthon mindent megcsinálsz egyedül és ez így jó?
Itt nekem valami nem stimmel. Mióta élsz együtt a pároddal? Dolgozol?
De hát miről beszéltek????Ha két ember szereti egymást,és nem csak elvannak egymás mellett akkor ezek nem is kérdések!!!!Akkor egyszerűen ,boldogan élnek egymás mellett,anélkül ,hogy egyáltalán ilyen dolgok szóba jönnének,hogy ki tesz többet a másikért?????
Az kutyafáját neki!!!!!Ha egy nő olyan pasival van együtt akit nem is szeret,és nem tudja elnézni a morzyálásait,a vizes fürdőszobaszőnyeget,akkor lépjen ki!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Miért érdekli a férfiakat előtte hányan voltak?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 35 év felett, egy jól működő kapcsolatban, mennyi idő után lehet elgondolkodni összeköltözésen?
- A férfiak feltűnően jó színben tüntetik fel magukat a kiszemelt nő előtt?
- Gyermeked hányszor találkozott az új pároddal, mielőtt összeköltöztetek?