A férfiak feltűnően jó színben tüntetik fel magukat a kiszemelt nő előtt? (beszélgetés)
Semmi rosszindulatut nem irtam.
Nem hallottam a beszelgetest. En annyibol, hogy egy ffi ilyet mond magarol, aminek a nagy resze kb. evidens (ellatja magat), a fizeteserol meg lehet sejtesed nagysagredben, ha egy helyen dolgoztok, nem gondolnam, hogy elottem akar menozni, mert en vagyok az egyszem no. Es te irtad, hogy kerdeseket tettel fel.
De mindegy.
Ha azt akarod hinni, hogy ezzel neked udvarolt, hat, legyen...
Szó se róla.
Nem vagyok bolond, ha így lett volna, nem írok fórumot..
Az egyetlen amiről kérdeztem a munkahelyei. Ezt sem én dobtam fel, hanem más és amikor elkezdett róla beszélni közé szúrta ezeket amiket írtam.
Rosszindulatúskodni szeretnél?
Ja, igaz erre nem is gondoltam...
Nem egyébként, úgy fogalmazott, hogyha egy lányt elvisz randizni.
Nem is értem, ez hogyan jött :D
Ahogy a nők is!
Ettől én nem ábrándulok ki! Jó ezt tisztázni az elején! 🤙
Sőt , jó is lenne ,nem csak nekem kellene főznöm! 😅
Persze, hogy mindenkinek tetszik ez.
Pláne az én korosztályomban, még nem ilyenek a fiúk. Még a legtöbben otthon élnek. Szóval jól sejti, hogy ez imponáló csak nem tudom, hogy ez jelent-e bármit.
Eleg sokan elmondjak.
Nincs azzal baj ha elmondja de ha ezzel indit az nem szimpi. Az olyan mintha velem meregetne a cerkajat. Valamit bizonygatni akar.
Ha kozben derul ki az imponal, de ha igy felvag vele az mar nem gyün be. :(
Ti is észre vetéttek már ezt? Vagy jelent ez valamit, ha kb 5 perc alatt ledarálja a szerinte jó tulajdonságait?
Egyedül él, főz, mos, jól keres, sokat költ egy randin.
Ezeket tényleg kb 5 perc leforgása alatt megtudtam róla. Jól érzem, hogy ilyenkor ez szándékos?
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Barnító krémmel kentem be magam, és eléggé feltűnően foltos vagyok, mit tegyek hogy elmúljon? Enyhítsek rajta esetleg a feltűnő különbségen?
- Mit tegyek, ha rosszul csókol a kiszemeltem?
- Az emberek nagyrésze utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően rám?
- Hogyan küldjek jeleket a kiszemelt felé?