Hogyan küldjek jeleket a kiszemelt felé? (beszélgetős fórum)
Elmesélem a történetem. Semmit nem tudtam a kiszemeltemről, csak a nevét és hogy hol lakik.
Kiderítettem a számát, írtam sms-t, és a hétvégén megyünk fagyizni. :)
Neked könnyebb a dolgod, elég ha sűrűbben, feltűnően keresed a társaságát, mosolyogsz rá, viccelődsz vele, megdicséred pl. a felsőjét, a haját. :D
Sok sikert, szurkolok! ;)
Ő oldotta meg az ügyet(mert én csak néztem őt és mosolyogtam:) elkérte a teloszámom,aztán felhívott,h. talizzunk és így tovább!
/a melóhelyen elfogadták a kollégák,h.1 pár vagyunk nincs belőle konfliktus/puszi-én.
SIKER!
Jún.4.-én volt az 1. randink és most boldogok vagyunk :D ...köszi a commenteket!
Nézz mélyen hosszan a szemébe ha nem reagál nem érdekled
sajna az van...
Miért kell elkönyvelni egy kapcsolatot,úgy h még el sem kezdődött?!:S
Miért ne lehetne olyannak kapcsolatban lenni,akivel egy a munkahelyetek?!
Valaki írta,h ne görcsölj rá a dologra,ebben igaza van.Add önamagad.Mosolyogj rá sokat,próbálj meg vele viccelődni,esetlegesen célozgatni... :) Úgyis venni fogja a lapot(ha akarja)..ha nem,akkor bamba.:) De neki kell megtennie az első nagy lépést.:)
Én elmondtam az én storymat és a véleményemet,és hogy hosszabb távon hogy jött le a buli, a többi a te dolgod.
Távol álljon tőlem minden sértegetés:)
Ha az ember gondolkodik, akor rájön, hogy inkább kerüli a bonyodalmakat, mint sem belemenjen azokba-főleg akkor ha szereti a munkáját.
A pasi egyszer vette a bátorsdágot, én meg nagyon finoman, nagyon udvariasan, maimális tiszteletbevéve az ő érzéseit mondtam nemet.Volt egy pár hét, amikor "hűvös" volt utána a légkör(kb 4 hét)
A pasi azóta is a szakmába van, ahogy én is, jókat szoktunk hülyülni+meló és még évek multán is szépen gondol rám, és emlegeti a dolgokat.Azóta már családja van.
Nekem ennyi elég:)
Az ostobáb meg belemegy ilyen buliba, majd mikor lecseng a dolog, utána lépnie kell, mert nem tudnak egy helyen megmaradni, az őt körülvevő emberek hozzáállásáról már ne is beszéljünk.
Egy embernek mindig van választási lehetősége és aki nem ostoba, az házinyuszira nem lő.Ezért irtam le neked, hogy az én házinyuszim mit művelt:)
Pedig én sem jártam sehová, és abban az időben net sem volt és a többi csajnak csoergott a nyála a krapek után:D
Nézz jó mélyen a szemébe:D Kiderül minden.
Bár nekem a házinyuszi effekt sosem volt buli, pedig volt olyan pasi annó, hogy mire beértem az irodába főzőtt meleg kávéval várt-és még nőtlen is volt:)
Kérlek segíts,mert én borzalmasan béna vagyok ebben!
Tetszik valaki a munkahelyemen és úgy látom ez kölcsönös(gyakran nézzük egymást,dolgoztunk már együtt is egy kicsit,mert ő odajött segíteni:),de zavarban vagyok a közelében és nem tudom mit mondjak(illetve vicces beszólással megmosolyogtattam őt).
Talán a bátorság is cserben hagy olyankor...Adj tanácsot kérlek,hogy olyan finoman,burkoltan,de mégis egyértelműen,hogyan jelezzek neki,h. hívjon randira,mert igent mondanék!?!?
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mit tegyek, ha rosszul csókol a kiszemeltem?
- Hogyan kerülj közelebb a kiszemeltedhez, ha már szemeztek?
- Hogyan tegyük maximálisan elégedetté magunkkal együtt a kiszemelt hímet?
- A férfiak feltűnően jó színben tüntetik fel magukat a kiszemelt nő előtt?
- Mit tegyek ha úgy érzem, hogy a kiszemeltem túlságosan keveset foglalkozik velem?