Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
Majd most, változtatunk ezen!
Engem, most az is inspirál, hogy jönnek, az idei ruhakatalógusok, és persze rendelek is belőlük, tavaszi, nyári rucikat, és persze nem azt a méretet ami most vagyok, hanem kissebbet. Eddig még mindig sikerült beléjük fogynom, persze 5 kiló nem olyan sok.
De hát télre muszáj tartalákolni egy kis zsírt, hogy ne fázzak nem igaz?:DDDD
Tavasszal, meg mint a állatok levedlem, és jöhet a nyár, és a miniszoknya!!!
Nálam az a baj, hogy most ugye tél van, sok rajtam a ruha, és nem érdekel, hogy hogy nézek ki alatta. Nincs semmi motíváció. De amikor beköszönt a tavasz, és már nincs vastag télikabát, na akkor jön az, hogy de jó lenne, ha 5 kilóval kevesebb lennék.
Szóval idén ezt nem várom meg. Már bele is kezdtem!
És nem változtatok a kódokon!
nekem egy kicsit elegem van az örökös kódváltoztatásból, én azt az elvet vallom, hogy az alapelvek jók, s ha azt betartjuk, működnie kell, tehát szénhidrát este már ne, és a felesleges szénhidrátbevitelt kerüljük.Azon nem izgatom magam, hogy ha egyszer megeszek vacsira 1 narancsot, hogy melyik kiadás szerint jó... ott van a kovi, amikor ő fogoyott még sehol nem volt semmi kaja, sokszor evett kevesett, sok salátát, és mozgott, ennyi
na ezt kéne betartani, csak sajna nem mindig megy... :-((
Ez szerintem is így van, minek változtassak rajta, ha eddig is tökéletesen müködött.
Írtam privit!
Lehet, hogy lemaradtam valamiről?
Nekem 2 norbi könyvem van, és az abban lévő kódok szerint táplálkozom. A 3-asokat délig, a 2-eseket háromig, az 1-est pedig egész nap.
Van egy ujjabb is?
Szia!
Én amikor először csináltam, a Norbi módszerét, 20kg-ot fogytam vele, plusz mindennap 1óra taposógép, ez szülés után volt.
Azóta szültem még egy gyerköcöt, és akkor is ezt a módszert csináltam, és ezután a szülés után is sikerült visszaálnom, a terhesség elötti súlyomra. De sajna azóta pajzsmirigyalulmüködésem lett aminek következménye miatt 8 kg-ot híztam, most épp ezt probálom leadni, már 4-et sikerült. Elkezdtem tornázni az új ducitréningre, nagyon jó, de nem diétáztam, csak tornáztam, napi 1 órát. Most viszont betrartom a kódokat, és e szerint eszem, plusz a torna.
Ez így tuti!
Szia!
Tényleg jó rég voltunk itt.
Mentségemre szóljon, hogy a nappalinkban állt a karácsonyfa, és sajna a tornára is ez az egytelen alkalmas hely. De a fát, most hátvégén szedtük le, szóval ismét visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Viszont 1 hete, csak Norbi update 1-et eszem.
Veled mi a helyzet?
hol vagytok?
lidérc nyomod még a duci tonát?
Magdi hogy állsz?
Szia dindin,
hát az lehet. De akkora a hasam, mint egy strandlabda.. meg most meg is jött, lehet, attól is van. De mintha egyre csak kerekednék.
Köszi.
Szerintetek az miért van, hogy mióta norbisan eszek, napközben állandóan puffadok. Ma még csak tejeskávét ittam, nem mertem elmenni ebédelni, mert így is majd szétdurranok. A tegnapi ebéd után majdnem szétrepedt rajtam a gatya. Norbi update-et rendelek egyébként. Nem értem, miért lehet. ja, én a narancsot U1-nek veszem, és azt is eszek este..
Sziasztok Norbizók!
Segítsetek:
A narancs kettes kódú, a trappista sajt pedig tényleg 1-es? Valakinél olvastam, hogy 1-esnek eszi, de a kódoknál én csak a házi sajtot láttam egyesnek.
Köszi
hát kb én is ugyan így állok és most még jön a karácsony is
lehet hogy nem is sütök semmit