Hüvelygyűrűtől lehet hüvelygombád? (beszélgetés)
ezt találtam:A Nuvaring gyűrű szintén fogamzásgátló, de a hüvelyből szívódik fel a hormon. Az ára elég borsos, mert 2800Ft a havi adag. Magának kell feltenni a gyűrűrt minden hónapban, majd levenni 3 hét után. Nem rossz dolog, én nem szeretem mert sokan híznak tőle és nagyon sokan panaszkodnak folyásról, meg persze esetleg idegentest érzés lehet szex közben. De persze van egy csomó ember aki elégedett vele. Tehát el kell mennie az orvoshoz, fel kell íratni, aztán meglátja, ha nem válik be akkor még minden visszatérhet a régi módszerre.
Üdvözlettel: Dr. Zsirai László
Az nem lehet hogy nem a gyűrűtől van hanem attól, hogy mikor felhelyezed esetleg nem volt tiszta a kezed ? Bocs , nem arra gondoltam, hogy kimondottan koszos kézzel ..csak hát ugye a kórokozók ..
Én is felirattam pár hónapja a gyűrűt és kifaggattam az orvosomat a lehetséges mellékhatásokról , mert én sajnos hajlamos is vagyok a kandidára + hormontartalmú szereket sem igazán használhatok ..de az orvosom nem mondta hogy ellenjavallott lenne számomra . Amiért végül nem használom az más ..más miatt nem bízom a hatékonyságában !
Csak annyit ir hogy ilyen mellekhatasa is lehet, de hogy mit kell csinalnod azt mar nam. Ugyhogy szerintem eltavolitom a gyurut, es hetfon beszelek a dokimmal, hogy ilyen esetben mi a teendo.
Koszi mindenkinek a valaszt!!!
További ajánlott fórumok:
- NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló)
- A hüvelygyűrű vagy a spirál mennyire biztonságos, mit lehet róluk tudni?
- Vajon hüvelygombáról lehet szó?
- Egy hüvelygyűrűt hányszor lehet felhasználni, és pontosan hogyan?
- A hüvelygyűrűt lehet rosszul felhelyezni?
- Esemény utáni tabletta után mikor lehet elkezdeni a hüvelygyűrű használatát?