Esemény utáni tabletta után mikor lehet elkezdeni a hüvelygyűrű használatát? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
November 22-én elszakadt az óvszer, ezért még aznap felírattam és bevettem az esemény utáni tablettát (Escapelle). Amúgy is el szerettem volna kezdeni a Nuvaring használatát, így felírattam.
Az esemény utáni bevétele után barnás folyásom volt egészen idáig. Ma (december 7.) azonban megjött a menzeszem (teljesen biztos vagyok benne, hogy a rendes menzesz jött meg, mert 2 napja fájnak a melleim és a hasam is görcsöl - szóval a szokásos tünetek jelentkeztek), bár 2 nappal előbb, mint amire vártam, de ez a tabi bevétele miatt állítólag normális.
A kérdésem a következő: Elkezdhetem most használni a Nuvaringet vagy inkább várjam meg vele a következő mensimet? Csak a tablettában lévő sok hormon miatt kérdezem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- A pharmatex tabletta használata akkor is biztonságos, ha nem szakítjuk meg a közösülést?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?
- Fogamzásgátló tablettát lehet elkezdeni szedni, ha menzesz után vagyok?
- Canesten hüvelytabletta használata közbeni vérzés
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?