Vajon hüvelygombáról lehet szó? (tudásbázis)
Ne is mondd...!
Egy problémával megyek oda erre ezret vágmak a nyakamba... dolgozzam fel....
Pfff!
Marha jó!:/
Semmi olyat amivel előrébb lehetnék.. :(
Azt mondta h ő nem lát hüvelyi folyást ami fertőzésre utalna..... Nem akarta kizárni a terhességet,csináltam ma tesztet de negatív lett meg vérvételen is voltam ahol HCG-t néznek,holnap lesz meg az eredmény..... Csak találgat... Du 5- este negyed 12-ig ott ültem az Sztk-ban... :/
Viszont kiderült hogy van egy 2cm-es epekövem amit műteni kell....
Meg a 43mm-es cisztám márcsak 30mm .... Ennyit tudtam meg... :S
Köszi a Segítséget :)
Remélem nem lesz komolyabb baj...
Ez lehetséges... :S
Olyan helyen dolgozom ahol csupán legalább 3000 nő fordul meg a mosdóban... Bár mindig odafigyelek....
A valami fertőzést - kivéve a kizárólag nemi úton terjedő betegségeket - bármilyen nyilvános mosdóban, uszodában össze lehet szedni, elég, ha valami miatt gyengébb volt az immunrendszered a megfertőződéskor, vagy utána valamivel.
Szerintem nem kellene most joghurtos pakolással próbálkozni, várd meg, mint mond az orvos.
Tudod azt sem tudom hogy ha valami fertőzés akkor hogyan szedtem össze... mindig mindenre figyelek...
Próbálkoztam canesten combi-val,teafaolajjal összekevert yoghurttal bekenni de mindegyik marja és nem használt..... :( A Yoghurt is csak órákra..utána csípte.. :(
Sajnos nem... :/ Fürdés után elmúlik illetve enyhül és hajnalban ujra kezdődik...:/
Sosem volt még ilyen problémám... és párom elmondása szerint néhány helyen kicsit meg van repedve.... :(
Bakker!
Menj el nőgyógyászhoz!
Szerencsére nincs ilyen tapasztalatom.
Kb 3 napja éjszaka arra ébredtem hogy nagyon viszket a p.....m!
Most már azon a szinten tartok h éjszakánként felébredek arra hogy csíp mint a fene... Tegnap is nagyon fájt de ma valami határozott módon csíp ha pisilek... Holnap megyek nőgyógyászhoz,de szeretnék tőletek is tapasztalatokat "hallani" !!!!
További ajánlott fórumok:
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Vajon mi lehet ez? Segítsetek megfejteni!
- Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban élje le az életét. Vajon jól csináljuk?
- Elhagytam a szeretőmet, vajon lehetek még boldog?
- Hüvelygyűrűtől lehet hüvelygombád?