Humana Baby Fit 1!Hol nem lehet még kapni?Mivel indokolják? (beszélgetés)
amúgy a humanás is ar!!!
Csak nincsen sehol!!:((
A napfény parknál,és abban a patikában is megnéztem,+ az alsóvárosi és a Rákóczi utcai!Itt egyik se,de már mindegy,megszokta a másikat,bár ez is AR mégis bukik tőle picit :(.
Túl sokáig úgysem kap már tápszert addig meg kibírjuk!
Nagyon szívesen :)
Csak természetes, hogy ilyen infót megosztok veletek :)
Nagyon szépen köszönöm,kedves vagy nagyon!:)
Puszi
Ma kaptam egy levelet a Humana-tól:
"Kedves Anikó!
Köszönjük megkeresését, a Humana baby-Fit 1 tápszerünket nem szüntettük be, csupán saját döntésünk alapján, egy gyártási sarzsot visszahívtunk (pár fogyasztói panasz volt az oldhatóságra és prémium minőségként nem engedhetjük meg, hogy bármilyen negatív észrevétel érje a termékünket).
Már lehet új gyártási tételt kapni az összes patikában, így bárhol beszerezhető a tárgyban szereplő, Humana Baby-fit1 tápszer.
További kérdése esetén nyugodtan írjon a humana@medicouno.hu e-mail címünkre!
Üdvözlettel:
Ferencz Linda
key account menedzser
Medico Uno Kft.
"
Szegény azért néha viszket már neki mert eszeveszett módjára dörzsöli a száját :S
Szedi ezt a homeos bogyót attól kicsit megnyugszik.
Melyik az a társoldal? Mi lehet a gáz ezzel a tápszerrel ?
Bár én ma is felhívtam a tetyós gyógyit és ott van, és nem tudnak még mindig róla. Lehet lassú az infóáramlás ??
:DDDDDDDDDDDDDDD
Hát azt nem lehet tudni előre,de a tiéid is szépek,nekem van ugye téli szünet,Lilinek meg nyári van :DDD
Menek dolgozni kedden :(
Én nem tudom elképzelni Ritáé milyen lesz! Remélem nem állnak szét :D
Nem hiába hisz oroszlán!:)
A fogak meg majd jönnek előbb utóbb,Lilié nagyon siet!5 kint van :) A felső kettő olyan mint 2 drazsé orbit :DD
A meló ügy??
Én még kapok humanat, bár anyum intézi, de mostmár csak egy dobozzal egy héten :(,mi sinlacot is eszünk az jó laktató.Így Ritinek elég,este meg milumil 2-őt kap.
Szerencsére a dokink mindig ad vmi mintát,az nagy segítség, egy fogzást segítő krém is ott van 1500 ft,és most adott egy minta tubust,nagy segítség volt.
Nekünk még mindig semmi fogak terén csak sok harapdálás,néha nyűgösség.
Mondjuk az én lánykám kis lusta mint egy "nagy macska" lehet hogy a fogai is?! :S
De ordibál mint egy igazi oroszlán baby :)
Most már a társ oldalon is olvastam hogy nem lehet kapni :((
Aki esetleg vett az szerezhetne nekem is,mert én sehol nem találok. :))
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?