Hülyeségek terheseknek (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hülyeségek terheseknek
Nem olvastam el az összes hsz-t... érdekes/vicces cikk,de annyit hozzátennék,hogy a pocaktartó igenis lehet hasznos bizonyos esetekben. Van egy ismerősöm,akinek annyira nyomta az ereit a baba alul,hogy mindenhol felduzzadtak a viszerei,orvosi utasításra kezdte használni és helyreállt a rend,kibirható vált a babavárása. Nekem is ajánlott hordani,mert már 3 császáron túl vagyok és ez segithet,hogy ne érje túl nagy teher a heget és ne legyen komplikáció!
Ettől függetlenül tényleg nagyon sok feleslegea dolog van,de nem tudhatjuk,hogy kinek mi válik hasznossá és/vagy szükségessé!
Jarassegito?! A gyerek konkretan tokelyre fejlesztette a barmibe kapaszkodik, tud jarni.
Kedvence, kinyitja az ajtot, vegigkiserte a nyilasat, majd ugyanezt visszafele. Halado koraban hatrafele lepkedve csinalta
A gumimatracos mindent vitt :D :D :D
Én anno olvastam olyanról is, hogy popsitörlő melegítő. Kiverte a biztosítékot. Megjegyzem a lányom újszülött korában sem azért ordított, hogy hideg a kendő :D :D :D :D
A ruhák csili-viliségéről is beszélhetnénk. Azért azt tapasztaltam, hogy a body + nadrag vagy sima rugdalozo a baba 8-9 hónapos koráig a a legtökéletesebb megoldás. Nagyon cukik a a sima felsők, de azonnal a baba nyakába kerülnek amint felveszed őt. A kislány ruhákról, szoknyákról ne is beszéljünk. Használhatatlanok addig, amig szerintem a baba nem tud ülni. Egy darab kis szoknyát használtunk nála, aminek az alja bugyi féle volt, tehát nem volt 1 perc alatt a baba nyakában...De valóban, rengeteg marhaságot megvetetnének a kismamákkal, sőt a kisgyerekeknek is annyi de annyi felesleges dolog van... Mindenki gondolja végig ÉSSZEL, hogy valóban szükség van-e az adott dologra.
Pl. a járás segítő nagyon cuki dolog, de minek? Lányom pl. a sima széket tologatva járkált, amíg nem tudott önállóan menni, de jobban szerette a mi kezünket fogva sétálgatni...
Ha legkozelebb babat varok, nekem KELL egy cikket illusztralo polo.
Meg akkor is, ha az elso soha nem rugta le se a vesemet, se a gyomromat nem kuldte fel a holdra
Mázlista :D
Én sajnos a toxémia miatt annyira feldagadtam hogy simán elmehettem volna egy kínainak vagy mongolnak csak egy csík volt a szemeim helyén.
Nagyon jó cikk, tényleg eszméletlen hogy miket el nem adnak, és van rá vevő....
Nálam a pocakcsengő verte ki a biztosítékot, kb. 5-ször olvastam el, hogy mi az. 4 éves a fiam, akkor nem hallotam még ilyenről, de jobb is.
Jahajj :D
A műkar a borotvához. Hát, ha még csak "alig" vagy terhes, valószínű nem érzed át ennek a dolognak a komolyságát :D :D :D A 7. hónaptól egyszerűen lehetetlen a borotválkozás :D Soha nem gondoltam volna, de alig vártam, hogy újra lássam a ..izémet :D
Na meg a lyukas matrac... hát egyszer láttam egy képet erről. Én mindent megadtam volna azért, hogy a végén csak egy kicsit hasra fordulhassak :D A 24. hétig kb. tudtam hason aludni, utána már nem...és számoltam a napokat, hogy mikor jön el újra a hasonfekvés időszaka :D De hát megszültem, hasrafeküdtem és ömlött a tejem :D Aztán most meg már úgy megszoktam, hogy eszembe sem jut hasra feküdni :D De az a matrac az tuti lett volna :D
Eszméletlen jó cikk!
Én már rég voltam terhes, miből maradtam ki!
Barátnőm pont ez az első gyerekes anyuka volt terhessége alatt és szerintem még most is, akinek még a macska kaksit is ellehetett adni ha valaki azt mondta vagy írta rá hogy milyen csudijó és praktikus és KELL EGY ILYEN MINDEN KISMAMÁNAK... :D
Én személy szerint tök feleslegesnek tartottam és még most is pl a pelenkakukát .. vagy a sterilizáló edényeket, pláne több ezrekért megvenni egy egyszerű műanyag edényt amit a mikróba kell csak betenni :D Rengetegen esnek abba a hibába, hogy annyi dolgot vesznek meg ami gyakorlatban kiderül felesleges és még csak nem is praktikus.
Az első vicces az biztos. De hasznos is.
Én ilyet vettem:
Ez egyszerűés nem lehet látni ruha alatt sem.
Ja és egy jó pár terhességet kibírt és én sem voltam hátfájós. :)
A másodikról fogalmam sincs hogy mi lehet de lehet valakinek jól jön, ki tudja. :D
Lehetne még sok idétlen holmit felsorolni de a pocaktartó pánt tényleg hasznos. Nekem olyan van ami alulról tartja a hasat.
De nem arra van hogy megelőzze a koraszülést hanem hogy tehermentesítse a derekat.
Alátámasztja a hasat így elkerülető a derék és hátfájás.
További ajánlott fórumok:
- Emberi hülyeségek.
- Bele fogok betegedni a saját hülyeségembe?
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Orbitális hülyeségek, amiket álmodni szoktál...
- Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta?
- Nem viselem el anyám hülyeségeit többé