Hullik a hajam, voltam vele bőrgyógyásznál, de meg sem vizsgált csak beszélgettünk, Szerinted? (beszélgetés)
Szerintem is a manduládat nézesd meg még.Ha nem fáj akkor is és ha soha nem volt vele problémád akkor is.
Nekem is olyan problémám volt, hogy a mandulámra álmomban sem gondoltam volna , hogy rossz lehet.
Először is ki kell vizsgáltatni, mert annak oka van! (Már ha vki nem festi és kínozza agyon a haját)
Lehet egy góc miatt, sok tesztoszteron, vashiány, vitaminhiány, gyulladás, gyógyszerek mellékhatásai.. A célravezető az, ha a problémát szüntetik meg, emellet szükségesek a vitaminok, elegendő folyadékbevitel, hajszeszek, szakszerű kezelés, és a vegyszerek mellőzése. Ja és persze a fejmasszázs naponta (csodákra képes).
nekem is hullik és nagyon sok helyen voltam a panaszommal.
Valóban belső okokra vezethető vissza, így ha nem javul nézz be egy immunológsuhoz, talán összefogottabban látja a problémát.
Haj hullás lehet pajzsmirigy alulműködéstől is.
Egy vérképből meg tudják állapítani.
sokszor elég egy idegesebb időszak az ember életében. Néha ettől is hullhat, no meg egy kiadós vírusos betegség után is :(
ha nem törődnek jobban Veled, irány a patika, ott majd elmondják mi a tennivalód
nekem is pocsékul hullik a hajam...
gondolom, bőrgyógyásznál voltál?
Vérkép? ... nálam igen komoly vashiány okozta.
Akkor Maternát szedtem rá, 1-2 hét és teljesen rendbehozza.... utoljára (tavaly) már Elevitet szedtem ugyanannyi ideig, szintén 1-2 hét alatt teljesen rendbe hozta. (Magzatvédő vitamin mindkettő. :o))
Nagyon hullik a hajam, kérdezett egy pár dolgot a doktornő, de nem vizsgált meg, pl nem nézte meg, hogy mennyire hullik.
Csak sokféle szert írt fel, mindet kiváltottam 4200.- volt.
szerintem azért rá kellett volna nézni legalább a fejbőrre, Ugye?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Nagyon hullik a hajam. 16 éves vagyok és már alig van!
- Nagyon hullik a hajam, nem tudom mit csináljak!
- Nagyon hullik a hajam. Milyen szakrendelésekre menjek ezzel? Vérvétel és házidoki után.
- Segítsetek! Nagyon hullik a hajam.
- Nagyon hullik a hajam, mitől lehet?
- Lehetséges, hogy a fekete hajfestéktől hullik a hajam?