HSG + Closti (beszélgetés)
Gratulálok Nektek Lányok a babáitokhoz ;o)
Na én leírtam, amit szerettem volna... minden jót! És Ani mihamarabbi babaáldást kívánok! A többieknek pedig sok egészséget :)
Szia!
Mivel a hsg-t peteérés előtti időszakban csinálják, így természetesen terhes lehetsz akár ebben a ciklusban is. Úgy legyen :)
A "csak úgy felírták"-hoz még annyit fűznék, hogy szerintem sem lenne szabad hormonokkal tömni a nőket, akkor amikor még nem tudjuk a baj forrását. Pl tudok olyanról aki végigcsinált több inszeminációt mire végre elküldték hsg-re és kiderült el vannak záródva a petevezetékek. A kidobott pénz csak egy dolog, a sok hormon később visszaüthet. (mondom én ezt lombikkal a hátam mögött...)
Nekem 2 hónapon keresztül uh végig követte a peteérésemet + volt előtte hormon vizsg. Úgyhogy nekem nem csak úgy irta föl.
Csak most closti + hsg, kicsit furcsáltam. ebbe a hónapban még terhes lehetek?
Szia!
Én HSG előtt kaptam hónapokig a clostit, sajnos eredménytelenül.....
Van egy fórum (most derült ki, hogy PCO-s vagyok.....), ott sok lány jár hasonló cipőben. Ha van kedved nézz át oda is :-)
Szia Ani itt is :)
Nekem a dokim hsg nélkül fel sem írta volta a clostyt... nem értem egyébként az orvosokat, hogy mért írogatják csak úgy fel...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Teherbeesés Clostibegyttel
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Sárgatest-elégtelenség miatt Closti
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?