Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával? (beszélgetés)
Hát az igaz, hogy eléggé labirintus az egész, de legalább izgalmas:-)
Meg a jegyvásárlás is egy kész kabaré volt nekünk:-)
De én még nem jártam arrafelé és sztem gyönyörű környéken van, meg mire végre valahára bejutottunk és odataláltunk a nekünk megfelelő részre akkor már jó volt!
Kicsit egyszerüsithetnének a dolgokon az biztos!
Hát én nem tudom, hogy a picivel, hogyan lehet a várat végignézni:-)
Sok idő és, ha elfárad cipelheted az öledben, mert ugye a vár nem babakocsi kompatibilis annyira, meg a minaret sem!De van valami város a város alatti dolog és a csillagvizsgáló nagyon érdekes.Jó éttermek is vannak.Meg nem is olyan drága szerintem.
Ez jól hangzik!
Eger és környékét imádom, a férjemnek is megszeretném mutatni mindenképpen.
Bár ha már ott vagyunk, a várba is fel kéne menni és ahogy emlékszem, rengeteg az instabil lépcsö, egy kisbabával nem túl jó.
Messze országon belül semmi nincsen, 1000 km-t utazunk innen Mo-ra.
Esetleg Egerszalók....messze van az is, de most nem rég lett felújítva a strandja, én még olyan szép standot nem láttam mostanság:-)neten is fent van!
Kis falu és főleg borra épül, de át lehet ruccanni Egerbe esetleg, Bogácsra, Demjénbe
Sztem még Miskolctapolca sem rossz a barlangfürdővel.A hegyekben lehet sétálni, van bobozási lehetőség, be lehet menni miskolcra, van állatkert,Lillafüred(kisvasút, cseppkőbarlang, csónakázás),Bükkszentkereszt...ezek messze vannak, de lehet megéri!
Nem gond, írj csak nyugodtan :)
A Füredtöl Zalakarosig tartó út, a panoráma, a Keszthely, Bakony ( az más irány! ) nem hoz lázba különösebben, mert ugye Füreden nöttem fel és bejártam a vidéket eleget.
Ahogy elnézem nem megyünk sehova, mert sehol nincs akkora attrakció, látnivaló. Csak a víz miatt nem akarok lemenni mondjuk Zalakarosra vagy Hajdúszoboszlóra. Kéne valami plusz!
és az út is gyönyörű Fürderől Zalakarosra.Már az is felér egy kirándulással.Végig a Balaton parton aztán meg gyönyörű kis falvakon visz az út a Kis-Balatonnnál!!!Jobb, mit 5 órát menni az autópályán:-)
Bocs, hogy ennyit írtam:-)
Szia!
Szerintem nem éri meg Hszoboszló meg Abádszalók az utat Füredről.Csak strandok azok is és látnivaló nincs annyira sok.Én Zalakarost ajánlom, mert Füredről is csak bő másfél óra, ami szerintem ekkora gyerkőccel bőven elég.Szép strandja van kültéri, beltéri medencékkel, élményfürdővel, melegvízzel.Sok a babáknak való medence is.Több napi fürdésre alkalmas ( nem unalmas, egy nap alatt ki se lehet mindent próbálni ).Kirándulási lehetőségek bőven vannak a környéken pl. Hévíz, Keszthely ( nemcsak strandolása ),Zalaegerszeg, Bakony...stb.
Abádszalók akkor élvezhető, ha van motorcsónakotok(kis jacht) és hajóztok tiszafüredre, jet-sky, stb. Pici gyerekkel élvezhetetlen.
Hajdúszoboszló ugyanaz, mint Zalakaros, csak pepitában.
Az idális az lenne, ha lenne víz is és látnivaló is a közelben.
Zalakaroson gyerekkoromban voltam, nem emlékszem, hogy a víz mellett van-e ott még valami.
Milyen hely Abádszalók vagy Hajdúszoboszló?
Kerel,
szállodába mennénk, nem akarok fözöcskézni.
Attól függ milyen nyaralást(aktív-passzív) ellátást akarsz. Kocsival mindent visztek vagy olyan helyet választasz ahol "minden" van...
Barátoméknál a harmadik gyerek 0.5 éves volt és simán bevállaltak egy házat, a semmi közepén, a hegyekben :) a egy falutól 5-6km-re :)
8 hónapos babával már szinte bárhová.Mi 3 hósan mentünk vele egy hétre nyaralni semmi gond nem volt.
Igénytől és pénztárcától függ szerintem.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Angliából Magyarországra babával, ideiglenes útlevéllel?