Hova mennél szívesebben? Tenerife vagy Gran Canaria? (beszélgetés)
Dehogy hangzik primitíven.:-)
Valószínűleg én vagyok lökött...:-)))
A sziget az adott,de teljesen kopár,halott volt.Oda kellett vinni a növényeket és az állatokat.A pálmákat is hajón viszik oda a mai napig,mert egy idő után elszáradnak(kivéve,ahol locsolnak állandóan).
Nyilván nem a szigetet hordák össze,lehet én fogalmaztam hülyén.De ez valószínűleg csak engem zavart,mert én imádom felfedezni azoknak a helyeknek az állat-és növényvilágát,ahová épp elutazom,ott meg nem volt semmi,csak néhány rovar....-)))
hat akkor a luxus nem is olyan draga.
Mi 2005-ben voltunk, 2500 euroba kerult, de mar nem emlekszem akkor mennyi volt az euro arfolyam.
De szerintem a mienk is 5-600 ezer ft. korul lehetett. Es ugyszinten felpanzios, repulovel+bizt.
Meg persze egy csomo penz elment a programokba. Balnafigyeles 65 euro/fo, voltunk a Teide-n... haaat az tenyleg egy elmeny, ha az ember birja a hajtukanyarokat :-) De egyebkent tenyleg fantasztikus elmeny.
Hát,nem tudom.Nekem nagy csalódás volt mindkettő.
Mesterségesen létrehozott szigetek,úgy szállították oda az összes növényt(egyetlen őshonos fa:a kanári szigeteki fenyő),ráadásul az angol nyugdíjasokra-és golfozókra van kihegyezve minden.Mondjuk a Teide érdekes volt,ott forgatták a Csillagok háborúját is(mert annyira kopár,holdbéli a táj).
Ez csak az én véleményem,remélem ti jól érzitek majd magatokat!:-)
hat.. ha mas fizeti, akkor csak oda menj.
A szalloda legfelso szintjen olyan szobak vannak, amelyhez egy jo nagy terasz is tartozik, es rajta/benne egy sajat kismedence. Taki neni jon, es mindennap kitisztitja, feltolti vizzel.
A kaja nagyon luxus, jopar ettermuk van. Kirandulas ezerszamra. Ja es mi is a Neckermannal utaztunk.
Tenerife, Cleopatra Palace hotel. A kilatas csodalatos, ra az oceanra..
Ha olyan "egyszer az eletben igazi luxusutazas"-ra vagysz.
Gran Canarián voltam tavaly szeptemberben :) Imádtam :)))) Tök jó volt, mert kevesen voltunk a szigeten (mindenki Teneriffére ment a gépről szinte). A Santa Monica hotelben szálltunk meg, ami nekem azért tetszett (és azért is választottuk) mert pont a természetvédelmi-homokdűnés övezet szélén van (a hotel maga annyira nem volt jó, de kb csak aludni mentünk oda, arra meg mindegy volt). Ami kihagyhatatlan az a Palmitos Park, a nagy csúszdapark, és a szigettúra (a Neckermann telepített idegenvezetői nagyon jó fejek!) :)
Tenerriffére viszont szeretnék elmenni, tervezzük is néhány év múlva, a Loro parkot szeretném megnézni (lett volna lehetőség Gran Canariáról áthajózni, de nem mentünk sajnos :( )
Szeretnenk a Kanari-szigetekre menni Szeptemberben, Tenerife es Gran canaria kozott filozunk, de nem tujuk eldonteni. Olyanok hozzaszolasait varom, akik mar jartak egyiken, esetlen mindketton.
Koszonom! :)
További ajánlott fórumok:
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- Utálok dolgozni. Szívesebben tölteném otthon a napjaimat....
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Melyiket ennéd meg szivesebben a marha vagy a birkapörköltöt?
- Hajsütővas vagy hajcsavarók? Te melyiket használod szivesebben/ ill. szerinted melyik a jobb?