Hova érdemes nyaralni menni (külföld) másfél éves gyerekkel? (tudásbázis)
Minden gyerek egyedi, van aki jobban, van aki kevésbé jól viseli az utazást. Ebben senki nem tud neked tanácsot adni, hisz a te babádat mi nem ismerjük. Én mondjuk inkább vállalnék be egy rövidebb repülős utat, mint egy hosszabb autóst, igaz akkor azért arra is fel kell készülni, hogy végigordítja az utat, ami elég kellemetlen, és akkor még a nyomáskülönbségből adódó fülfájásról nem is beszéltem, bár az sincs mindenkinél... Szerintem bárhogy is döntesz, jó lesz, úgyis ki kell próbálni egyszer :). Mondjuk én míg ilyen pici volt, inkább a nagyszülőkre bíztam nagy örömükre, mert nekem az nem lett volna pihenés, hisz ő még abban a korban van, amikor még minden pillanatban teljes figyelmet igényel, idegen helyen meg pláne... Meg ott van, hogy mennyire sírós, mert ha mondjuk éjszaka sokat sír még, akkor az is elég kellemetlen egy hotelszobában...
Szóval ezt csak te tudhatod :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Törökországba megyünk nyaralni 4 és 7 éves gyerekkel.Tudtok valami szert amivel felkészíthetem a gyomrukat az ottani ételekre?Pl:Normaflore?
- Külföld két gyerekkel
- Utazás, nyaralás kisgyerekkel külföldön
- Hova menjük 3 pici gyerekkel nyaralni?
- Válás után gyerekkel külföldre nyaralni. Kell apuka engedélye?