Hosszú repülőút kisgyermekkel? (beszélgetés)
Szia!
Igen, emlekszem ra, hogy ate is inditottal akkor egy forumot...
Akkor ezek szerint sikeres volt az utatok! Bator vagy, hogy egyedul igy belevagtal. :-)
Igazabol mar megvan a repjegyunk. Delutan 16:15- kor indul, ugyhogy ejjel repulunk, ill. ejjel fogunk atszallni Dohaban. Nah, az lesz izgi majd... :-)
A hosszu autoutakat is ugy szoktuk megoldani, hogy viszek neki "uj" jatekokat es az lefoglalja.
A kezipoggyaszan is torom a fejem, ugye minden beleferjen. Kedvenc takaro, allatka stb.
Szerencsere a kislanyommal szerencsem van, mert szofogado, ebbol azt hiszem nem gond. Az atallas is remelem hamar menni fog majd neki!
Szia!
Én Floridában voltam a kislányommal,aki akkor 1,5éves volt,most 2éves.13óra volt az út,1átszállással.Ő nagyon imádta.Akkor még belefért a mózesbe amit felszereltek,így aludt valamennyit.Oda fele délelőtt indultunk innen,kb 2órát aludt mert ott volt 1 vele egyidős kisfiú,leraktam a földre játékokat és azokkal játszottak,meg lépcsőztek.Az időátállás 1 nap volt.1 este na az kemény volt de utána minden visszaállt.Haza fele éjszaka jöttünk,az volt a legjobb végig aludta az utat.Az este volt csak a szar mert szegény nemtudta miért van este amikor kint még csak délután volt.Én bármikor bevállalnám újra vele ezt az utat.Azóta imádja a repülőket.Most voltunk vele Tunéziában is.Van h meglát 1 újságban 1 repülőt és elkezd hisztizni,h menni akar:-)Ja a fel meg a leszállás a kedvence..Ha megfogatsz 1 tanácsot:Lehetőleg éjszaka menjetek és vigyél neki olyan játékokat amit nem látott még.Én a 100ft-osba vettem neki csomó apróságot..nagyon hasznos volt..A másik:Lehetőleg olyan helyre kérd a jegyet ahol nem ül előtted senki,mert ott tényleg akkora hely van,hogy letudod őt rakni a földre és tud játszani.Kellemes utazást és kitartást a 24óra azért fárasztóbb lesz mint a 13.Viszont én egyedül tettem meg vele,úgyhogy még sose repültem..szóval tele volt a gatyám rendesen,de nagyon nagyon élveztük mind ketten...
Ausztráliában élő rokonaink meghívtak minket Melbourne- be. Március elején utazunk. Olyan Szülők véleményét és tanácsait szeretném kérni, akiknek ebben van tapasztalatuk. Mire érdemes figyelni? Hogyan viselnek kisgyerekek ilyen hosszút repülőutat? Kislányom 2 és fél éves, kétszer már repültünk Vele, rövidebb úton.
A tanácsokat előre is köszönöm! Üdv!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- Januárban Indiába utaznék, mit tegyek, hogy kibírjam a hosszú repülőutat?
- Hosszú repülőút egy örökmozgó kislánnyal.