Honnan tudtátok hogy ő az igazi... (beszélgetés)
Ebben az illat dologban van valami, mert számomra olyan az illata, mint a drog. Amíg nem érzem, addig nyugtalan vagyok. Ha éjszakás, akkor a pizsámáját ölelgetve alszom el... (tudom, ez olyan rózsaszín csöpögős dolog, de "illatfüggő" vagyok :P)
Amúgy onnan tudtam, hogy ő az igazi, hogy összeköltöztem vele anélkül, hogy bármit is tudtam volna róla, ráadásul az ország túlsó végébe mentem utána egy találka után.
Ilyen irracionális viselkedés nem váll rám, én mindig óvatos, sőt félős voltam. De vele kapcsolatban azt éreztem, hogy ha kiderül, hogy gyilkos, és egy hét múlva megöl, akkor azért az egy hétért is megérte élnem, amit addig együtt tölthetünk. :P
Állítólag egy tanulmány szerint genetikailag azzal passzolsz össze a legjobban (az az igazi), akinek számodra legjobb a (természetes) illata.
Így ösztönösen megtaláljuk azt akivel a legjobban összeillünk és a "legjobb alany a gének továbbadására."
Nálam bejött...nagyon szeretem a párom illatát! :)
Ha igazad lenne, nem lennél ennyire beizgulva:DDD
Köszike:DD
ho-hóóóó, csak a köttyös az igazi, Neked meg kiskacsás van!
bebebebeeeeee :P találj el, ha tudsz!!! :DDD
Heeeee??? Én pusta tényeket mondtam. Pl. madaraknál nem egy életében egyszer választ. Ha a párja kihullik, többé nincs utód. Na, mi emberek szépen túlnépesedünk, velünk nincs ilyen baj :)
Felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, szal így addig élek, amíg akarok ;)
5-6 éves korom óta gombázom.
Megismerem...
Én is. sokak bánatára.
Azt a mondást is ismered ugyi: hogy akinek a halálát kívánják az sokáig fog élni:DDDDDDDD
Ha igy haladunk lassan 200 évig is elfogok éldegélni:DD mint Yoda:)
Amikor már minden(ki) másra többet gondolsz, mint rá. Amikor elmúlik a tisztelet iránta. Mikor már nem esik jól a csókja, semmit nem jelent az ölelése.
Nagyjából, részemről ennyi. :)
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudod, hogy Ő az igazi?
- Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Vajon meddig tart a szerelem? Honnan tudni hogy ő az igazi...
- Honnan lehet tudni, hogy egy aranylánc igazi-e és hány karátos?