Honnan tudnék olyan vérrehulló fecskefüvet szerezni, ami házilag készül? (tudásbázis kérdés)
szia drága
nekem van már saját vérre húlló fecskefü csemetém, és épp virágzik, a környezetedbe érdeklődj, nekem a kolleganőim hoztak, áll. gyomnövény.... útszélén disziti a növényzetet a sárga virágával.
mire szeretnéd?
Mi már mindent próbáltunk. A vicc az, hogy jártunk 3 magán dokinál, egy helyinél és a naaaagy mária utcai bőrklinikán, ahol a kedves dokinő felírt nekünk egy sima homlokkrémet. Gondolta hülye vagyok és nem kérdezem meg a gyógyszertárast, hogy végül mit kaptam. Mert mindenki hülyének néz, hogy ugyan miért zavar engem gyerekem homlokán az a szemölcs.
Szóval nekünk a kapható vérrehulló, a Buy Wart és az egaver mit sem használt :((( és csak terjed és terjed...
Nekünk van a kertben jó pár bokornyi. Nem csak szemölcsre, tyúkszemre és rengeteg már betegségre jó.
Szemölcsirtásra: törjünk le két-három szárat majd kenjük be az érintett bőrfelületet a kicsorduló nedvvel! Ismételjük naponta több alkalommal, legalább két hétig! A kúrát akkor is 2 hétig folytassuk, ha már az első napon elmúlt a szemölcs.
Nálunk a 6 éves lányom volt tele ilyenekkel a hónalja körül, a hasán, stb. Ugye mindig cseszegette a kezével, és továbbvitte a fertőzést.
Ugyanezt ajánlották, jártuk az erdőket, a szomszédokat, mindenhonnan kértünk ilyen növényt.
Semmit nem használt. Aztán majd fél év múlva berágtam, és megvettem a patikait, gondoltam nem szórakozok én a növénnyel. 2 hét alatt elmúlt a gyerekről az összes szemölcs. Reggel és este fürdés után szárazra törlés után kis fültisztító pálcikával kenegettem be neki.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Honnan lehet szerezni email-értesítő figurát?
- Hol lehet aloe vera növényt szerezni?
- Lehet valahonnan szerezni fajtiszta(vagy nem) pici méretű kutyát?
- Meg akarom szerezni!! Segítsetek!
- Önbizalmat hogyan lehet szerezni? Nektek mitől van?