Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem? (beszélgetős fórum)
Folyékony halmazállapotban először idd meg a fényt, hidd el, mire magadhoz térsz, látni is fogod.
Meg is lehet enni, egyesek már kipróbálták.
Gambrinust.:))
Nem is értem, itthon miért nem kapni, szerintem az a legfinomabb.
Haladó mágus vagy, ó Prága.... egy
finom cseh sör☺
a mesteredet neked kell meglelned. keress rá valami ezoterikus hívószóra a google-ban. kiad ezer találatot. abban lesz 500, aki arccal, névvel vállalja, hogy jó pénzért bármire megtanít, még repülni is, vagy csúsztatott palacsintát sütni. de vigyázz!!! nagyon fontos!!! nagyon fontos, hogy azt válaszd, aki a legtöbb pénzt kéri és emellett a legbénábban néz ki. ha nem ízléstelen a megjelenése, biztos csaló. aztán lehetôleg kérj tôle skype-on rontáslevétel, szerelmi kötést leonardo dicaprioval, valamint pénzmágiát, ezzel fogod felé bizonyítani tanítványi kötelezettséged. amikor már minden pénzed nekiadtad ilyen hülyeségekre, eljött az idô, hogy megkérd, tanítson. ha szerencséd van, mestered egyben provident ügynök is, ha nem, akkor talán elfogadja, hogy minden vagyonod
ráírasd, és akkor kp-val sem kell bajlódni.
Sima ügy kideríteni, hogy mágus vagy-e. Kövesd az alábbi 5 mágikus lépést a kiderítésére!
1. Szállj le elméd mélységeibe és írj fehér homokba öt számot az ujjaiddal.
2. Nyisd ki a szemed!
3. Menj el a lottózóba és vegyél egy szelvényt! Jelöld be az öt számot és fizesd meg az árát!
4. Figyeld a lottósorsolást!
5. Ha eltaláltad az 5 számot, mágus vagy. Ha egyet sem, akkor szegényebb egy lottószelvény árával. Ha van találatod, akkor még lehetsz mágus, ha gyakorolsz. Ismételgesd a lépéseket az 1. ponttól kb. 20-30 évig.
:D
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül?
- Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Honnan tudhatom meg hogy van-e, és ha igen milyen DVD író a gépemen?
- Honnan tudhatom, hogy jó apa lenne a férjem?