Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
A kávét nagyon szeretem, de ugye iccakara már nem való.
Telefonon beszélgettem az imént.
Csoda ez, hány ezer km-re megy el a hang és kép.
Merj nagyot álmodni!
Ha álmodoznak, legalább az legyen nagy!
Ez a méreg, nem a cián.
Nagyon bosszantó lehet, hogy nem lett meglepetés.
De attól még óróm lesz.
Még nem oldódott meg, de most már mindegy is. Leginkább meglepetésnek szántam, de most már nem lesz az.
Add ide a te számod, hátha találsz neki helyet.
Úgy érzem, itt az ideje a spórolásnak, mert a karácsonyi készülődés jóval többe került (nem az ajándékok, hanem az ételek, sütemények),mint az átlagos hétköznapokon és hétvégéken. Az ajándékok nem kerültek egy vagyonba, megmaradtunk a normális keretek közt.
Megnézem a konyhaszekrényt, és olyanokat főzök majd főleg, amihez nagyrészt van itthon is alapanyag. Nem veszek majd folyékony szappant sem, hanem a sok el nem használt tusfürdőt töltögetem majd a szappantartóba. Nagyrészt amúgy is tömbszappannal mosok kezet. Viszont amire költenem kell egy jó téli cipő, ha itthon nem találok a cipős szekrényben. Újságokat sem veszek, majd a neten olvasok híreket, érdekességeket.
Megoldódott? Vagy csak kell a számom?😃
Ne írj magadról ilyet, könnyű eltenni egy szla.számot.
Negró volt gyorsabb.
De van még, küldök. 🍽 Remélem nem törte át az ablakod!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)