Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
🧚Angyal vagy, hogy még a cukorra is gondoltál.
☕️☕️☕️☕️🧁🧁🧁🧁
😄 5 sátor ki van ültetve. Reggel kitakartam, este betakartam+ a szokásos jövésmenés.
Akkor hosszú napod lesz. Unoka?
Mit csináltál? Én is megyek aludni, legalábbis lefekszem, holnap robot, este vendég.
Nektek, egy olyan éjszakát kívánok, ahol az álmok épp olyan szépek, mint a csillagok az égen, és reggel mosolygósan ébredjetek, mint a nap első sugara! 🌙✨
Istenem, ha ezt Petőfi olvasná, belém szeretne.
Na ugye? Mindig van több is, kevesebb is a miénknél.
Szép az a 13 ezer is.
A város lezárásának az oka.
Ma itthon voltam, banyatank a kezemben, irány a ketteshez, 1000 ember vár. Valaki megnézte a BKV GO-t, vagy mi a manót, kiírva nem jár a lezárások miatt. OK nyakamba veszem a lában, séta a Borárosra, onnét Hévvel a csepeli piacra. Jöttem vissza, gondoltam, na most kicseszek a világgal, HÁV-től 15-ös busszal jövök haza, majdnem háztól-házig szolgáltatás. Várok, várok.....várok.... az sem jár. Cekkerrel a kezembe irány haza gyalog. Így lett már délelőtt 21 ezer lépésem.
🤗🌷🪻🪻🪻🫂🫂🤗
Most hoztam étel helyett szeretetet, és hozzá illatozó jácintot, tulipánt, mert a léleknek is kell étel. ❤️
Jó reggelt, szép napot!
Remélem mindenkinél rendben van minden!
Helyes! Most akartam kitenni!
🥒🥗☕️☕️☕️🧋
Diétán vagyok, most nem eszek édességet, hanem főzök valamit.
Mit?
Attól függ.
Ha híg lesz akkor levest.
Ha sűrű lesz, akkor főzeléket.
Ha oda égetem, akkor sült húst.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)