Hőmérőzés ovuláció megállapítására (beszélgetős fórum)
Itt a görbém. Nem azt mondom, hogy nem látható... :)
Csak amiket néztem példagörbéket a hő lent van, látványosak az esések, nekem meg...
Milyen hőmérővel mérsz? Nem tudsz feltenni egy görbét, hogy milyen a tiéd?
Pajzsmirigyedet nézték már, minden rendben van vele?
Sziasztok.
Két hónapja hőmérőzöm, vagyis ha pontos szeretnék lenni, ez a harmadik hónapom. Hüvelyben mérem, ébredéskor.
Viszont ma kedvtelésből nézegettem mások hőgörbéit. Az enyém nem igazán hasonlít rá. :)
Nekem nem zuhan vissza 36,5 alá, sőt a nagy esés a vérzés előtt 0,2 és nem is ingadozik ennél nagyobb kilengésekben.
Tehát mikor megjön, 36,8-t szoktam mérni az első pár napban. Aztán ez szépen felmegy 37-re. Ovukor leesik 36,8-9-re. Majd ismét felmegy 37,1-2-re.
Egész a mensi napjáig minimum 37, majd mensi napján ismét 36,8.
A kérdésem az lenne, hogy aki hüvelyben méri, annak szintén ilyen kicsi az ingadozás? Ovulációm biztos van, teszttel is figyeltem már.
Csak mások példagörbéit elnézve, hatalmas a változás a hő között ciklus elején és végén.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Apaság megállapítása
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?