Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki? (beszélgetős fórum)
Képzeld!Már fogytam is 2 kilót,még is csak csinálom akkor,pedig tényleg úgy érzem semmi és senki nem inspirál,de valahogy már nem akarok cipelni ilyen sok súly,nincs kedvem:D
Sok sikert,kitartást,erőt kívánok Neked is!
Jajj de jó!!Senki sem:)és letelt a 10 perc.
Gondoltam ha valaki 10 percen belül ír,hogy ő csatlakozik akkor elkezdem,de így nem fogom a sors is így akarja...
Szia!
Rég jártam itt,de most újra itt vagyok!
Január 18.-án megszületett a kislányom.
14 kg-ot szedtem fel.Még 5 kg-ot kell leadnom és ott leszek,ahol teherbeesés előtt voltam. :-)
Remélem hamar sikerül!
Te hogy állsz? Elérted a kívánt súlyt???
sziasztok, ezer éve nem jártam már itt, de örülök, h még vannak ismerős nevek:)
jelenleg 57 kilón állok... viszont szerintem sokkal többnek nézek ki. Ez vajon miért lehet? Mert nincs rajtam szinte semmi izom? Gyúrni kéne... fogok járni úszni, ha befejezik a medence felújítást:) A másik, olyan hülyén oszlik el rajtam a megmaradt zsír. Pl a combom vastag, hasam nincs sok, a karom is lehetne formásabb.. ezeket a részeket súlyzós edzésekkel formálhatnám meg, vagy torna? ki mit ajánl? köszönöm a segítséget előre is!
Köszönöm szépen!
Te még ügyesebb vagy, mert mozgás nélkül érted el. Viszont tény, hogy a mozgás sokat segít a formálódásban, és még számos kedvező hatása van: feszes bőr, jobb közérzet, egészséges érrendszer, stb.
Mikor érkezik a baba?
Ez igen,Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Velem az a baj,hogy a mozgás nem megy, nem tudom rászánni magam,pedig tudom,hogy úgy hatásosabb lett volna. Irigyellek,hogy ilyen kitartó vagy. Remélem szülés után nekem is sikerül...
Oké,köszi a biztatást!! :-)
És Te hogy állsz a fogyásban?
Hát sajnos igazad van,kb 10 kg. :-( Remélem nem lesz több. Megpróbálok odafigyelni,de nagyon nehéz,mert néha szörnyű éhség tör rám....
Utána kezdem elölről.
Szia!
Köszi! Szerettem volna még kb 5 kg-ot fogyni,de közbejött a kistesó és most abbahagytam. Majd szülés után újrakezdem.Remélem addig nem szedek vissza minden leadott kilót. :-)
Köszi!
Hát igazából csak annyit csináltam,hogy kiiktattam a cukrot, a fehér lisztet és a kenyeret az étrendemből. Jaa, és este nem ettem semmit.
Na tessék kiszedtem a kedvencekből aztán nem jövök mert a macskusz házikusz uramusz itthon volt tegnap erre valamellyes beindult a topik :D
Re én is 2kg-t fogytam csak ma kezdtem el a főttojás diétámat megint aztán kőkemény atkinsbe fogok mert az 52kg-s álomsűlyomat nem adtam ám fel már csak 12 kg-t kell leadnom :D
Szia!
Gratulálok az elért eredményedhez! Szándékozol még fogyni vagy elérted a célodat?
Köszi szépen! Összesen 12 kg-ot fogytam, és még 3 kg-ot szeretnék! :)
Neked nem is kell fogynod, tényleg csak pár kg-ot, legalábbis a testmagasságod és a testsúlyod arányát tekintve, így látatlanban úgy gondolom, hogy nem :)
Júúj,de király!
Gratulálok!
Mi volt a módszered??
Sziasztok!
Én másfél hónap alatt fogytam 9 kg-ot.
További ajánlott fórumok:
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- -10kg fogyás a cél- csatlakozz!!
- 125 kg-ról indulok, ha te is hasonló vagy csatlakozz hozzám!!!
- Holnaptól teljes erőbedobással: alakreform! :) Akar valaki csatlakozni?
- Miért indul magától újra a telefonom, ha csatlakozok a saját Wifimhez?
- 5 kg fogyás, csatlakozol?